Johnny Depp'in korumasından: "Amber Heard, patronun yüzüne sigara bastırmıştı"

Johnny Depp'in korumasından: "Amber Heard, patronun yüzüne sigara bastırmıştı"

Johnny Depp'in kendisini eski eşi Amber Heard'a şiddet uygulamakla damgaladığı iddiasıyla The Sun gazetesine karşı açtığı dava, beşinci gününde de heyecanlı geçti. Depp'in lehine tanıklıklarla geçen duruşmada yine olağandışı ifadeler vardı. Hangileri mi?

Johnny Depp'in kendisini "eşine şiddet gösteren biri" olarak damgalamakla suçladığı The Sun gazetesine karşı açtığı iftira davası sürüyor. 

 

Duruşmaların beşinci gününde aktörün tanıkları dinlendi. 

 

Neredeyse 16 yıldır Depp'le çalışan, aktörün yakın korumalarından Malcolm Connolly, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı) filminin çekimleri için Avustralya'da bulundukları sırada yaşanan bir olayı anlattı.

 

Johnny Depp'in korumasından: "Amber Heard, patronun yüzüne sigara bastırmıştı" - Resim : 1

 

Connolly'nin ifadesine göre, 2015 martında meydana gelen olayda koruma ekibinin şefi, kendisini arayarak acilen aktörle eski eşi Amber Heard'ün kaldığı eve gelmesini ve "patronu" oradan uzaklaştırmasını istedi. Koruma, içeri girdiğinde kavga devam ediyordu. Karıkoca birbirine sürekli bağırıyordu. 

 

Connolly, Depp'i alıp arabaya yerleştirdi, o sırada aktör "Parmağımı kesti. Elime votka şişesiyle vurdu," dedi.

 

Koruma Connolly, mahkemeye "Parmağını gördüm, gerçekten kötüydü," dedi. 

 

Connoly'nin anlatımına göre Depp, ona "Amber yüzümde sigara söndürdü," de demişti o sırada. Connolly, duruşmada yara izini gördüğünü belirtti.

 

Amber Heard'de ise herhangi bir yara veya boğuşmayaya dair bir iz yoktu. Connolly, aktrisin yanlarına gelip kocası Depp'e "Böyle basıp gidecek misin? Seni lanet olasıca korkak," diye bağırdığını söyledi.

 

Malcolm Connolly, Johnny Depp'in Amber Heard'e saldırdığını hiçbir zaman görmediğini belirtip ifadesini şu sözlerle tamamladı: "Bir erkeğin kadına saldırmasına asla izin vermem. Bunu hoşgörmem. Bu sizin patronunuz da olsa, Papa da olsa benim için değişmez."

 

Johnny Depp'in korumasından: "Amber Heard, patronun yüzüne sigara bastırmıştı" - Resim : 2

 

"AMBER HEARD TAM BİR SOSYOPATTI"

 

Duruşmada Depp lehine tanıklık eden bir diğer isim de yıllarca aktörün kişisel asistanı olan Stephen Deuters'dı. Deuters, yazılı ifadesinde Amber Heard'ün eşini şuçlayan şiddet iddialarını duyduğunda şaşkına döndüğünü vurguluyor. Depp'le Heard'ün boşanmasıyla rahatladığını belirten Deuters, aktrisi sosyopat ve amaçları için her şeyi göze alabilecek sorunlu biri olarak tanımlıyor. 

 

Deuters da Depp'in asla Heard'e saldırdığını veya ona vurduğunu görmediğini söylüyor ifadesinde. 

 

Johnny Depp'in korumasından: "Amber Heard, patronun yüzüne sigara bastırmıştı" - Resim : 3

 

Ve Depp'in yaklaşık 18 yıllık stilisti Samantha McMillen. Dünkü duruşmada video konferansla o da ifade verdi. Depp'in Heard'le evli kaldığı 2015-2017 arasında aktrisin de stilistliğini üstlenen McMillen, Aralık 2015'te Amber Heard'ün James Corden'ın TV programına katıldığını, programdan çıktıktan sonra gelip kendisine "İnanabiliyor musun, ekrana iki mor gözle çıktım," dediğini ama aktrisin görünen hiçbir izi olmadığını belirttti. McMillen, "İyi ışık alan bir yerdeydik ve birbirimize yakındık. Vücudunun görünen hiçbir noktasında bir iz veya yara yoktu," dedi.

 

Mahkemeye bugün devam edilecek... 

 

Johnny Depp'in korumasından: "Amber Heard, patronun yüzüne sigara bastırmıştı" - Resim : 4

Johnny Depp Amber Heard The Sun