Johnny Depp'in eski nişanlısı Winona Ryder iftira davasında ifade verecek

Johnny Depp'in eski nişanlısı Winona Ryder iftira davasında ifade verecek

Johnny Depp'in, kendisini eski eşi Amber Heard'a şiddet uygulamakla damgaladığı iddiasıyla The Sun gazetesine karşı açtığı dava devam ediyor. Her duruşması ses getiren davada Depp'in eski nişanlısı Winona Ryder da ifade verecek.

Johnny Depp'in, Amber Heard ile ayrılığında kendisini "eşine şiddet gösteren biri" olarak damgalamakla suçladığı The Sun gazetesine karşı açtığı dava devam ediyor. The Times'ın haberine göre, dört yıl Depp ile nişanlı olan Winona Ryder davada ifade verecek.

 

Depp ile 1989'da tanışan ve 1990'da Makas Eller'de (Edward Scissorhands) filminde birlikte rol alan Ryder, mahkemeye Depp ile 4 yıl süren ilişkisini anlatacak ve ifadesinde kendisine karşı hiçbir zaman "istismara" ya da "şiddete" başvurmadığını, "son derece şefkatli biri" olduğunu açıklayacak.

 

Johnny Depp'in eski nişanlısı Winona Ryder iftira davasında ifade verecek - Resim : 1

 

Sızan bilgilere göre ifadesinde Deep'in çok iyi bir arkadaşı olduğunu söyleyecek olan Ryder'ın "Amber ile evliliğinde elbette orada değildim fakat son derece farklı olan deneyimlerim nedeniyle ona karşı yapılan suçlamaları duyduğumda kesinlikle şoke oldum, şaşırdım ve üzüldüm. Muazzam düzeyde saldırgan biri olduğu fikri, tanıdığım ve aşık olduğum Johnny'den en uzak şey. Bu suçlamaları aklım almıyor. Onunla kendimi çok ama çok güvende hissediyordum" diyeceği öne sürüldü.

 

 

The Sun’ın avukatları ise Depp’in eski partnerleri Winona Ryder ve Vanessa Paradis’in olayla alakalarını görmedikleri için kanıt sunmalarını engellemeye çalıştığı bildirildi.

 


 

Johnny Depp Amber Heard Winona Ryder