Johnny Depp ile Amber Heard davası sürüyor: Yalan söylediğini itiraf etti

Magazin Haberleri

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki iftira davası kaldığı yerden devam ediyor. Davanın ilk bölümünde Depp ve tanıkları konuşmuştu. İkinci perdede ise Heard cephesi ifade vermeye başladı. Dünkü duruşmada Heard eski eşine karşı suçlamalarını sürdürürken, bir de itirafta bulundu.

Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard'e açtığı karalama davasında ifade vermeye başlayan Heard, yaptığı açıklamalar ve mahkemeye sunduğu iddialarla yeniden gündemde.

BAĞIŞ SÖZÜNÜ TUTMADI

Amber Heard, Johnny Depp’ten boşanırken aldığı 7 milyon doları ACLU (Amerikan Sivil Özgürlük Birliği) kurumuna bağışlayacağını duyurmuştu. Heard, verdiği ifadede Depp’in kendisine açtığı 50 milyon dolarlık karalama davası sebebiyle 3.5 milyon dolarını kuruma vermediğini itiraf etti.

Johnny Depp ile Amber Heard davası sürüyor: Yalan söylediğini itiraf etti - Resim : 1

YALAN SÖYLEDİ

Heard, 2020 yılında İngiliz mahkemesinde boşanmadan aldığı tüm parayı kuruma bağışladığını “7 milyonun hepsini iki kurum arasına bölüştürdüm” sözleriyle dile getirmişti. Oyuncu, boşanma sürecinde teklif edilen miktardan daha azını kabul ettiğini ve Depp’in parasıyla ilgilenmediğini belirtmişti.

"BAĞIŞ YAPACAĞIM"

Davada ifade veren Heard, Depp için “Verdiğim sözü tutmak istiyorum tabii ama bunu yapmak için beni mahkemeye vermekten vazgeçmesi gerekiyor” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Johnny Depp Amber Heard magazin Amber Heard dava Johnny Depp dava