Johnny Depp ile Amber Heard arasında sular durulmuyor! Fotoğraflar ifşa oldu

Magazin Haberleri
Johnny Depp ile Amber Heard arasında sular durulmuyor! Fotoğraflar ifşa oldu

Dünyaca ünlü aktör Johnny Depp, eski eşi Amber Heard arasındaki dava gündemdeki sıcaklığını koruyor. Depp, eski eşi Amber Heard'in Elon Musk ve Cara Delevingne ile üçlü ilişki kaydını mahkemeye sundu.

Johnny Depp'in oyuncu eski eşi Amber Heard'e karşı açtığı 50 milyon dolarlık iftira davasında yaşanan yeni gelişmeler gündeme gelmeye devam ediyor. 

Johnny Depp ile Amber Heard arasında sular durulmuyor! Fotoğraflar ifşa oldu - Resim : 1

Depp ile eski eşi Heard 2017 yılında boşanmış olsa da aralarındaki hukuk savaşı bitmek bilmiyor. 2015 yılında evlenen ancak yalnız 2 yıl evli kalabilen ünlü çiftin, karşılıklı şiddet suçlamalarıyla dolu boşanma davası, gündeme bomba gibi düşmüştü.

Johnny Depp ile Amber Heard arasında sular durulmuyor! Fotoğraflar ifşa oldu - Resim : 2

35 yaşındaki Heard, Depp'ten şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Depp ise kendisine iftira atıldığı gerekçesi ile 50 milyon dolarlık dava açmıştı.

Heard'ün avukatları, çiftin 2015 yılında gerçekleştirdikleri Avustralya seyahatlerinde Depp'in eşine, tecavüz ettiğini ileri sürmüştü.

Depp'in Heard'ü 3 gün boyunca otel odasında zorla tuttuğu iddia edilirken, Depp'in ayrıca odadaki barda bulunan alkol şişelerinden biriyle karısına tecavüz ettiği de ileri sürülmüştü.

Johnny Depp ile Amber Heard arasında sular durulmuyor! Fotoğraflar ifşa oldu - Resim : 3

Bu kan donduran iddialarsa, Depp tarafından reddedilmişti. Devam eden davada bu kez şoke eden kanıtlar mahkemeye verildi.

Johnny Depp, evlilikleri süresince kendisine sadakatsiz olmakla suçladığı Heard'ün, aldatma anlarını içerdiğini söylediği fotoğrafları mahkemeye verdi.

Daha önce de Amber Heard'ün Elon Musk ve Cara Delevingne ile üçlü ilişki yaşadığını iddia eden Depp, söz konusu üçlü ilişkiye dair fotoğrafları mahkemeye sundu.

Johnny Depp ile Amber Heard arasında sular durulmuyor! Fotoğraflar ifşa oldu - Resim : 4

Depp, film çekimleri nedeniyle şehir dışında olduğu zamanlarda, Heard'ün Elon Musk ve Cara Delevingne ile ilişki yaşadığını iddia ettiği asansör kayıtlarını mahkemeye verdi.

Johnny Depp ile Amber Heard arasında sular durulmuyor! Fotoğraflar ifşa oldu - Resim : 5

Daha önce de gündeme gelen iddialar, Musk ve Heard tarafından yalanlanmış olsa da Depp'in mahkemeye sunduğu fotoğraf bu iddiaları yalanlar nitelikte.

Kaynak: Haber Global TV

Johnny Depp Amber Heard Amber Heard dava Johnny Depp dava magazin haberleri