Jim Carrey'nin gazeteciye verdiği çirkin yanıt herkesi şoke etti

Jim Carrey'nin gazeteciye verdiği çirkin yanıt herkesi şoke etti

Kirpi Sonic filmiyle dört yıl sonra ilk defa izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Jim Carrey, bir dergiye röportaj verdi. Carrey'nin, "Ölmeden önce yapılacaklar listenizden yapamadığınız bir şey kaldı mı?" sorusuna verdiği cevap herkesi şoke etti.

Uzun süredir beyazperdeden uzak olan Jim Carrey, 14 Şubat'ta vizyona girecek olan Sonic the Hedgehog (Kirpi Sonic) filmiyle sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Carrey, filmin vizyona girmesinden önce kadın gazeteciye yaptığı cinsel içerikli yanıtla gündemde oturdu.

Jim Carrey'nin gazeteciye verdiği çirkin yanıt herkesi şoke etti - Resim : 1

Charlotte Long adındaki kadın gazeteci, Sonic The Hedgehog film tanıtımında Carrey'yle Heat dergisi için röportaj yaptı. Long, Jim Carrey'e, "Filmde Sonic'in ölmeden önce yapılacaklar listesi var. Merak ediyorum, kariyerinizde yaptığınız onca şeyden sonra, sizin o listenizden yapamadığınız bir şey kaldı mı?" diye sordu.

Komedyen ise kimsenin beklemediği bir şekilde soruyu, "Sadece sen kaldın" şeklinde cevapladı. Gazeteci ise, "Buna ne söyleyeceğimi bilemiyorum" dedi.

Gazetecinin durumu profesyonel bir şekilde idare etmesinin ardından Carrey'nin yine bir hamleyle, "Sadece kabul et" demesiyle birlikte ünlü oyuncu sosyal medyada 'ahlaksızlıkla' suçlanarak, tepki gördü.

Carrey'nin özür dilemesini isteyen birçok sosyal medya kullanıcısı, komedyene karşı besledikleri 'saygıyı kaybettiklerini' söyledi.

Jim Carrey'nin gazeteciye verdiği çirkin yanıt herkesi şoke etti - Resim : 2

CAN YAMAN'A BENZETİLDİ

Carrey'nin bu ifadeleri akıllara Can Yaman'ı getirdi. Can Yaman da rol aldığı Erkenci Kuş dizisiyle ilgili verdiği bir röportajda, İspanyol bir muhabirle flört etmeye çalışması nedeniyle eleştirilmişti.

Yaman, katıldığı bir televizyon programında da bir hayranının, "Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şey söyler misin" sorusuna, "Arkada odaya geçelim kanıtlayayım" yanıtını vermişti.

Jim Carrey Can Yaman Sonic the Hedgehog