Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den flaş karar

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den flaş karar

2018'deki düğünlerinden 34 gün önce nişanlısı Mina Başaran'ı uçak kazasında kaybeden Murat Gezer, ünlü koleksiyoner Hakan-Banu Çarmıklı'nın kızları Nazlı Çarmıklı ile nikah masasına oturuyor.

2018 yılında Dubai'deki bekarlığa veda partisi dönüşü yaşanan uçak kazasında nişanlısı Mina Başaran'ı kaybeden Murat Gezer geçtiğimiz ay nişanlanmıştı. Mina Başaran'ın 2.5 yıldan fazla yasını tutan Gezer, Hakan-Banu Çarmıklı’nın kızları Nazlı Çarmıklı ile evlenme kararı aldı. 

Vefatıyla tüm Türkiye'yi derinden sarsan Mina Başaran'ın eski nişanlısı Murat Gezer ile Nazlı Çarmıklı 4 Haziran'da evlenecek. Yalıda gerçekleşeceği öğrenilen nikah törenine pandemi kuralları nedeniyle sınırlı sayıda davetli katılacak. Nazlı Çarmıklı, nikaha sayılı günler kala müstakbel kayınvalidesi Sehver Gezer ile mutluluk pozu vermeyi de ihmal etmedi.

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den flaş karar - Resim : 1

11 KİŞİ VEFAT ETTİ

İş insanı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren jet, 11 Mart 2018'de İran'da düşmüştü. Bir ay sonra evlenmeye hazırlanan Mina Başaran’ın kız arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi yaptığı ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden dönüşte kaza yapmıştı. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti.

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den flaş karar - Resim : 2

Başaran kazadan üç gün evvel TC-TRB kuyruk tescilli uçakla birlikte bu pozunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Murat Gezer Mina Başaran magazin haberleri Dubai