Jennifer Lopez'in taktığı nişan yüzüğünün fiyatı dudak uçuklattı

Magazin Haberleri
Jennifer Lopez'in taktığı nişan yüzüğünün fiyatı dudak uçuklattı

18 yıl aranın ardından tekrar bir araya gelen Jennifer Lopez ile Ben Affleck, geçtiğimiz hafta sonu nişanlandı. Affleck'in müstakbel eşine taktığı nişan yüzüğünün fiyatı dudak uçuklattı.

2000'li yılların en popüler çiftlerinden biri olarak gösterilen, şarkıcı Jennifer Lopez ile aktör Ben Affleck, sürpriz bir ayrılık yaşayarak nişan yüzüklerini atmıştı.

MÜJDELİ HABERİ BÖYLE DUYURDU

Yıllar sonra yeniden bir araya gelen ikiliden Jennifer Lopez, müjdeli haberi sosyal medyadan duyurdu.

Jennifer Lopez

TEBRİK MESAJLARI YAĞDI

Ünlü yıldız, "Sizinle gerçekten heyecanlı bir hikaye paylaşmak istiyorum. Biz nişanlandık!" dedi.

"KÖPÜK BANYOSU YAPARKEN..."

Lopez, kendisi köpük banyosu yaparken, Affleck'in önünde diz çöküp evlenme teklif ettiğini anlattı:

"Tamamen hazırlıksız yakalanmıştım. Sadece gözlerinin içine baktım, hem gülümsedim hem de ağladım. Suskun kaldım, söyleyecek bir şey bulamadım. O da bana 'Bu evet demek mi?' diye sordu. Ben de evet dedim, tabii ki evet."

Jennifer Lopez nişan yüzüğü

YÜZÜĞÜN DEĞERİ 5 İLA 7 MİLYON DOLAR ARASINDA

Ben Affleck, nişan töreninde Jennifer Lopez'e 8,5 karatlık yeşil bir elmas verdi.

Mücevher uzmanları ise, Lopez'in 8,5 karatlık doğal yeşil elmas nişan yüzüğüne, 5 ila 7 milyon dolar aralığında bir fiyat biçti.

"YÜZÜK DOĞAL"

Bloomberg’in haberine göre; Geçmişte Lopez için mücevherler yapan New Yorklu kuyumcu Lisa Linhardt, aktrisin yeni nişan yüzüğünü Instagram’da bir fotoğrafta gördü ve “Yüzük doğal, güzel bir yeşil renk olarak görünüyor, bu boyutta ve renkte bir pırlanta son derece nadir olur” dedi.

Uzmanlar, Lopez’in satın almadan önce muhtemelen taşa baktığını söylüyor. Weinman, “Bu şeyler zaman alır. Genellikle, bir müşteri bir elması yalnızca bir kez gördükten sonra hemen satın almaz. Mücevher kategorisi çok benzersiz ve farklıdır” diyor.

 

Kaynak: Diğer

Jennifer Lopez Ben Affleck magazin haberleri