Jennifer Aniston yaşlanmaya karşı savaşıyor! İşte sırrı...

Magazin Haberleri
Jennifer Aniston yaşlanmaya karşı savaşıyor! İşte sırrı...

Friends dizisiyle ünlenen oyuncu Jennifer Aniston yaşlanmamak için denediği en tuhaf tedavileri açıkladı. 54 yaşındaki Aniston'ın yüzüne uyguladığı yöntem sosyal medyada oldukça dikkat çekti.

Tüm zamanların en iyi dizileri arasında gösterilen Friends ile ün kazanan ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, Wall Street Journal'a samimi açıklamalarda bulundu. 

54 yaşındaki yıldız, yaşlanma karşıtı teknikler söz konusu olduğunda, her şeyi en az bir kez denemeye istekli olduğunu itiraf etti.

BİR DÖNEM SOMON SPERMİ İLE YÜZ BAKIMI YAPTIĞINI İTİRAF ETTİ

Aniston bir estetisyenin önerdiği somon spermiyle yüz bakımı bile yaptığını söyledi. 

Aniston, verdiği röportajda somon sperminin etkinliği konusunda şüpheleri olduğunu söyledi "Her şeyden önce 'Ciddi misin?' diye sordum. Somon balığının spermini nasıl elde ediyorsunuz? dedim" şeklinde tepki verdiğini söyledi.

Jennifer Aniston yaşlanmaya karşı savaşıyor! İşte sırrı... - Resim : 1

HAFTALIK PEPTİT ENJEKSİYONU UYGULUYOR

Ünlü Hollywood yıldızı, denediği yüz bakımının cildinin gençlik ışıltısını iyileştirmek adına hiçbir etkisi bulunmadığını itiraf etti. Aniston yaşlanmanın etkileriyle mücadele etmek için haftalık peptit enjeksiyonlarından yardım aldığını söyledi.

SOMON SPERMİ NEDİR?

Somon spermi, Kore güzellik bileşeninin olmazsa olmazı olarak nitelendirilirken hücre döngüsünü artırma, kolajen üretme, pigmentasyon ve enflamasyonu iyileştirme vaadiyle güzellik merkezlerinde sunuluyor.

Kaynak: Haber Global TV

Jennifer Aniston magazin haberleri