Jennifer Aniston'dan çok konuşulacak cinsel ilişki itirafı: 'Uçağın pilotuyla...'

Magazin Haberleri
Jennifer Aniston'dan çok konuşulacak cinsel ilişki itirafı: 'Uçağın pilotuyla...'

Ünlü Hollywood yıldızı Jennifer Aniston, ABD'de katıldığı bir programda çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Aniston, yıllar önce bindiği bir uçakta pilotla cinsel ilişkiye girdiğini söyledi.

Dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston’dan çarpıcı bir itiraf geldi. 52 yaşındaki oyuncu, ABD'de katıldığı bir programda cinsel ilişki itirafında bulundu.

"PİŞMANIM, GENÇLİK HATASIYDI”

Ünlü oyuncu, "Gençlik yıllarımda uçakta pilotla ilişkiye girmiştim. Bu konuyu daha fazla detaylandırmak istemem. Çünkü pişmanım. Gençlik hatasıydı. Hangimiz gençliğimizde böyle hatalar yapmadı ki?" ifadelerini kullandı.

Jennifer Aniston'dan çok konuşulacak cinsel ilişki itirafı: 'Uçağın pilotuyla...' - Resim : 1

Jennifer Aniston, koronavirüs aşısı olmayı reddeden ya da aşı olup, olmadığını açıklamayan arkadaşlarıyla görüşmeyi kestiğini açıklayarak tartışma yaratmıştı.

"HALA AŞI KARŞITLIĞI YAPIYORLAR"

Geçtiğimiz günlerde ünlü bir dergiye röportaj veren Aniston, aşı durumları nedeniyle bazı arkadaşlarıyla irtibatı kesmek zorunda kaldığını anlattı. "Hala aşı karşıtı olan büyük bir grup var." diyen Amerikalı oyuncu, "Ya da bu insanlar gerçekleri dinlemiyor. Bu gerçekten utanç verici" şeklinde konuştu.

Jennifer Aniston, "Her hafta görüştüğüm bazı insanlarla, aşıyı reddettikleri ya da aşı olup olmadıklarını açıklamadıkları için görüşmeyi kestim. Talihsizlikti..." dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Jennifer Aniston magazin haberleri cinsel ilişki itirafı cinsellik cinsel ilişki