İzzet Yıldızhan'ın İzmir Bayraklı'daki ofisine yıkım kararı çıktı

İzmir
İzzet Yıldızhan'ın İzmir Bayraklı'daki ofisine yıkım kararı çıktı

31 Ekim'de meydana gelen İzmir depreminde ofisinin bulunduğu bina hasar gören İzzet Yıldızhan, yıkım kararı hakkında konuştu. Ofisinde önemli olan eşyaları aldıklarını söyleyen türkücü, "Mal önemli değil, depremde sadece ailemi düşündüm" dedi.

İki hafta önce İzmir’de meydana gelen 6,6'lık depremde birçok bina yıkılırken çok sayıda apartman da hasar gördü. İzzet Yıldızhan’ın ofisinin bulunduğu binanın bitişindeki Rıza Bey Apartmanı da depremde yıkıldı. Ofisinin olduğu bina hasar gördüğü için yıkılacağından bahseden türkücü Yıldızhan, enkaz altına kalan aracı hakkında da ilk kez konuştu.

İzzet Yıldızhan'ın İzmir Bayraklı'daki ofisine yıkım kararı çıktı - Resim : 1

"DEPREMDE YAŞADIĞIM KORKUYU TARİF EDEMEM"

İzmir’de yaşayan ve işleri nedeniyle iki günlüğüne İstanbul’a geldiğini söyleyen İzzet Yıldızhan, bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ünlü türkücü, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Yıldızhan, ailesiyle birkaç yıl önce yerleştiği İzmir'de iki hafta önce yaşanan depremle ilgili "Yaşadığım kabusu ifade edemem. Çocuklarda çok büyük korku yaşadı. O sırada sadece onları düşündüm. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum ve yaralılara büyük geçmiş olsun. İzmir ve Türkiye'mize büyük geçmiş olsun" dedi.

İzzet Yıldızhan'ın İzmir Bayraklı'daki ofisine yıkım kararı çıktı - Resim : 3

"10 TANE ARABAM ENKAZIN ALTINDA KALSA NE OLACAK"

Bayraklı'da yıkılan binanın yanında bulunan ofisine yıkım kararının çıktığını söyleyen Yıldızhan, "Ofisimizin bulunduğu binada büyük hasar oldu. Alacaklarımızı ofisten aldık, sonrasında orası da yıkılacak" diye konuştu. Depremde yıkılan binanın atlında arabasının kaldığı yönündeki sorulara da açıklık getiren türkücü, "Arkadaşlar bunu sormanız bile çok ayıp. Böyle şeyleri önemsemem, can önemli, 10 tane aracım enkazın altında kalsa ne olacak" ifadelerini kullandı.

Bu arada Yıldızhan, son dönemde virüse rağmen parti verenleri eleştirerek, "Cahil onlar, Allah akıl fikir versin. Bu tür partilerde yer alanları kınıyorum" dedi. (Snob magazin)

İzzet Yıldızhan İzmir depremi Rıza Bey Apartmanı İzmir Bayraklı