İzzet Yıldızhan'dan 'İzzet Beckham' yorumlarına yanıt: Çok gülüyorum!

İzzet Yıldızhan'dan 'İzzet Beckham' yorumlarına yanıt: Çok gülüyorum!

Seslendirdiği 'Dünyadan Uzak' şarkısıyla gündeme gelen türkücü İzzet Yıldızhan, sosyal medyada kendisinin ve çocuklarının, eski futbolcu David Beckham ve çocuklarıyla kıyaslamaları hakkında konuştu.

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, Pinhani’nin ‘Dünyadan Uzak’ şarkısını yorumlayarak sosyal medyayı ikiye bölmüştü. Kimi kullanıcılar İzzet Yıldızhan’ı eleştirirken, kimi ise türkücünün yorumunu beğenmişti. 

Kuruçeşme'de objektifkere takılan ünlü türkücü, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet ederek merak edilen soruları tek tek yanıtladı.

İzzet Yıldızhan'dan 'İzzet Beckham' yorumlarına yanıt: Çok gülüyorum! - Resim : 1

“BENDEN BİR KURUŞ BİLE TALEP ETMEDİ”

‘Dünyadan Uzak’ şarkısını yorumlayan Yıldızhan, konunun hatırlatılması üzerine "Olumlu kadar olumsuz yorum da gelebilir. Şarkı benim içime çok sindi. İyi ki okumuşum diyorum. Pinhani grubuna da sizlerin aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. Şu dönemde kimse para almadan kıpırdamıyor. Oysaki Pinhani'nin solisti Sinan Kaynakçı bu şarkı için benden 1 kuruş talep etmedi. Kendisi harika bir insan" ifadelerini kullandı.

İzzet Yıldızhan'dan 'İzzet Beckham' yorumlarına yanıt: Çok gülüyorum! - Resim : 2

“BENİM OĞULLARIM DAHA YAKIŞIKLI”

Sosyal medyanın bir diğer konusu olan İzzet Yıldızhan ve çocuklarının, David Beckham ve çocuklarıyla karşılaştırılması da Yıldızhan'a hatırlatıldı. 'Diyarbeckham' ve 'İzzet Beckham' yorumlarına çok güldüğünü ifade eden İzzet Yıldızhan, "Yani oğullarım diye demiyorum ama bana göre daha yakışıklılar. David Beckham dünyanın tanıdığı bir isim ama kimse İzzet Yıldızhan'ı yabana atamaz. Hem onun 4 evladı var benim 9" diyerek gülümsedi.

İzzet Yıldızhan'dan 'İzzet Beckham' yorumlarına yanıt: Çok gülüyorum! - Resim : 3

9 çocuk babası İzzet Yıldızhan, aylar önce katıldığı programda çocuklarının aylık masrafının 100 bin TL'yi geçtiğini söylemişti.

Kaynak: Haber Global TV

İzzet Yıldızhan David Beckham magazin haberleri