İzmir depremi sonrası paylaşımları tepki çeken Şeyma Subaşı: Yardımları bağırarak değil, sessizce yapıyorum

İzmir depremi sonrası paylaşımları tepki çeken Şeyma Subaşı: Yardımları bağırarak değil, sessizce yapıyorum

İzmir depreminin ardından Miami'de Cadılar Bayramı'nı kutlayarak parti pozlarını paylaşan Şeyma Subaşı, sosyal medyadan kendisine gelen tepkilere yanıt verdi.

Türkiye, İzmir'den gelen acı haberlere yas tutarken, Şeyma Subaşı'nın koronavirüs salgınına rağmen Miami’de 'Cadılar Bayramı' partisine katılması tepki topladı. Subaşı'nın sık sık partiden görüntüler yayınlaması eleştirildi.

İzmir depremi sonrası paylaşımları tepki çeken Şeyma Subaşı: Yardımları bağırarak değil, sessizce yapıyorum - Resim : 1

"ENERJİMİZİ FARKLI ŞEYLERE ÇEVİRELİM"

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, Instagram hesabından kendisine tepki gösterenlere şu sözlerle cevap verdi: "En azından böyle zamanlarda enerjimizi daha faydalı şeylere çevirebilecekken birbirimizi yargılamak için çabalamasak keşke. Herkesin hayatını ve en önemlisi duygularını nasıl ve ne şekilde yaşadığının tartışılmaması gerektiğine inanıyorum."

İzmir depremi sonrası paylaşımları tepki çeken Şeyma Subaşı: Yardımları bağırarak değil, sessizce yapıyorum - Resim : 3

"DESTEK OLMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM"

"Kişisel hesabımda yaptığım paylaşımlardan hareketle duygularımın ölçülmeye kalkılması kadar üzücü bir şey varsa o da insanların acısından şahsıma atıfta bulunarak nemalanmaya çalışılması. Ben depremde yara alan insanların acısına biraz olsun ortak ihtiyaçlarına ise destek olmak için elimden geleni yapmaya devam ediyorum. Fakat bunu her fırsatta bağırarak değil olması gerektiği gibi sessizce yapıyorum."

İzmir depremi sonrası paylaşımları tepki çeken Şeyma Subaşı: Yardımları bağırarak değil, sessizce yapıyorum - Resim : 4

CADILAR BAYRAMI PAYLAŞIMLARINA TEPKİ YAĞMIŞTI

Şeyma Subaşı ve arkadaşlarının İzmir'deki deprem felaketinin acısı ve koronavirüs endişesine rağmen Cadılar Bayramı’nı kutlaması tepkilere neden olmuştu. Partiye katılan Şeyma Subaşı için "Bir tarafta her şeyi yapıp enkaz altından can çıkaran gönüllü abimiz bir tarafta da partiye katılan Şeyma", "Senden utanıyorum" ve "Enkaz altında o kadar insan varken sen nasıl mutlu olabiliyorsun" gibi yorumlar yapılmıştı.

İzmir depremi sonrası paylaşımları tepki çeken Şeyma Subaşı: Yardımları bağırarak değil, sessizce yapıyorum - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV

Şeyma Subaşı Miami Cadılar Bayramı İzmir depremi sosyal medya