Ivana Sert'e piyango gibi nafaka! Eski eşin ödeyeceği para dudak uçuklattı!

Magazin Haberleri
Ivana Sert'e piyango gibi nafaka! Eski eşin ödeyeceği para dudak uçuklattı!

Ünlü modacı Ivana Sert'in eski eşi Yurdal Sert'e 2012 yılında açtığı mal rejiminden kaynaklanan davada karar çıktı.

Ivana Sert Yüksel Holding'in hissedarı iş adamı Yurdal Sert'ten 2011 yılında boşanmıştı. Ivana Sert boşanmanın ardından 2012 yılında eski eşi Yurdal Sert'e mal rejimi davası açmıştı.
Stil yarışmaları ile tanınan ünlü model Ivana Sert son olarak eski eşi Yurdal Sert'ten kazandığı dudak uçuklatan nafaka ile gündeme geldi. 

ıvana sert

İSTİNAFTAN DÖNDÜ

Ivana Sert, oğlu Ateş'e verilen aylık 5 bin TL olan nafakanın 15 bin TL'ye çıkarılmasını talep etmişti. Mahkeme Yurdal Sert'in oğlu için eski eşine 9 bin 500 TL ödemesine karar vermişti.
Taraflar davayı İstinaf mahkemesine taşıdı.
İstinaf mahkemesi kararı bozarak tekrardan Aile mahkemesine gönderdi. Ivana Sert ve Yurdal Sert arasındaki nafaka davası yeniden görülmeye başlandı.

4 BUÇUK MİLYON ÖDEYECEK

Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmada iş insanı Yurdal Sert'in eski eşi Ivana Sert'e katılım nafakası olarak 4 Milyon 500 bin TL ödenmesine karar verdi.
Ivana Sert sevgilisi Sezer Dermenci ile geçtiğimiz aralık ayında Maldivler'de evlendi.
Sert, "Beyaz kumların üstünde evlenmek hayalimdi, gerçekleşti. Oğlum Ateş'ten sonra bir de kız çocuk kulağa hoş geliyor. Kızım olsa Türkiye'nin stil ikonu olur" demişti.
İvana Sert, eski eşi Yurdal Sert ile biten evliliğinden dünyaya gelen 15 yaşındaki oğlu Kayon Ateş Sert ile Bebek sahilinde objektiflere yansıdı.

"BENİM BOYUMU GEÇTİ"

Siyahlar içinde bir kombin tercih eden İvana Sert yine çok havalıydı. Ateş'i görenler ise modacının çocuğu olduğuna inanmakta zorlandı. Gazetecilere poz veren 42 yaşındaki güzel, "Benim boyumu geçti, görüyorsunuz değil mi?" dedi.

 Kaynak: Sabah

 

Kaynak: Haber Global TV

Ivana Sert magazin haberleri Yurdal Sert