İsmail Hacıoğlu-Merve Çağıran çifti aşklarını ilan etti!

İsmail Hacıoğlu-Merve Çağıran çifti aşklarını ilan etti!

Geçtiğimiz günlerde Duygu Kumarki ile 4 yıllık evliliğini bitiren İsmail Hacıoğlu'nun oyuncu Merve Çağıran ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Hacıoğlu, Çağıran'la birlikte çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak aşkını ilan etti

Ünlü oyuncunun evliliğine özen göstermediği için eşiyle arasının açıldığı, öfkesini kontrol edemediği ve bir sinir anında evdeki televizyonu kırdığı iddia edilmiş, çift geçtiğimiz günlerde Beykoz Adliyesi’nde anlaşmalı olarak yollarını ayırmıştı. 3 yaşında Yemin adında bir kızları olan Hacıoğlu ve Kumarki, duruşma saatine kadar bir restoranda oturup bekledi. Duruşma salonuna beraber giren karı koca 10 dakika süren duruşmanın ardından adliyeden beraber ayrılırken, Duygu Kumarki, boşanma iddialarının ardından, "Ne kadar kaos, karanlık ve kan seviyorsunuz. İddia adı altında hiç kimseyi itham edemezsiniz. İsmail Hacıoğlu ile ben Duygu Kumarki Hacıoğlu, anne ve babayız. Karı koca olmaktan öte ve kızımızın mutluluğu bizim şahsi mutluluğumuzun çok üstünde öneme sahiptir. Biz karı koca olarak ayrılsak da anne baba olarak her zaman yan yanayız ve yan yana olacağız" demişti.

Boşandıktan sonra da Hacıoğlu soyadını kullanmaya devam eden Kumarki’nin bir süre daha kızları için eski eşiyle aynı evi paylaşacağı öğrenilmişti. 

HACIOĞLU SESSİZLİĞİNİ BOZDU

4 yıllık evliliğini noktalayan İsmail Hacıoğlu'nun 'Çocuk' dizisindeki rol arkadaşı Merve Çağıran'la aşk yaşadığı iddia edilmiş, Bozburun'da birlikte tatil yaptıkları ortaya çıkan ikili, sessizliklerini korumuşlardı.

Ancak dün akşam İsmail Hacıoğlu, sosyal medya hesabından Çağıran'la çekilen siyah beyaz fotoğrafı paylaşarak aşkını ilan etti. Hacıoğlu, paylaşımına "10 üzerinden 12 siyah beyaz" notunu düştü.

ESKİ EŞTEN DE YANIT GECİKMEDİ

Hacıoğlu’nun aşkını ilan etmesinin ardından 20 gün önce boşandığı Duygu Kumarki de sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

Duygu Kaya Kumarki önce sayfasında 'Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş...' notunu paylaştı. Ardından, "Çok mesaj alıyorum herkese çok teşekkür ediyorum ama bana neden konuşmadınız demeyin. Benim tarzım değil bulunduğun seviyeden aşağıya bakamıyorum. Dolayısıyla her şey ortaya kendiliğinden çıkar. Allah benim yanımda ilahi adaletini sevdiğim. Arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş" dedi.

'Hacıoğlu' soyadını kullanmaya devam eden Duygu Kaya Kumarki bunun nedenini şu sözlerle açıkladı; "Soyadım mahkeme kararıyla 'Hacıoğlu'dur. Duygu Kumarki Hacıoğlu olarak kullanıyorum "anne baba olarak böyle olmasını uygun gördük kızımız Yemin için. "Bu soyadı kızımın da soyadı çocuğumuz söz konusu iken şahsi kararlar vermek mümkün değil ve biz Yemin'in anne babasıyız o yüzden merakla sorduğunuz bu soruya cevap olsun Anne ve baba olan herkes çok net anlayacaktır. "

İsmail Hacıoğlu ilk evliliğini meslektaşı Vildan Atasever’le yapmış, 2010 yılında evlenen ikili 2015’te boşanmıştı

Merve Çağıran İsmail Hacıoğlu Duygu Kumarki