Işın Karaca'yı kızdıran görüntü: İnsan hayatı bu kadar basit olmamalı!

koronavirüs
Işın Karaca'yı kızdıran görüntü: İnsan hayatı bu kadar basit olmamalı!

Koronavirüs salgını nedeniyle kendini eve kapatan Işın Karaca, alışveriş için sokağa çıkmak zorunda kaldı. Sokakta gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Karaca, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile birlikte geldiği yurt dışı tatili sonrasında kendisini karantinaya almadığı yönünde eleştirilen ve sonrasında sosyal medya paylaşımları ile kendisini karantina altına aldığını söyleyen Işın Karaca, sokakta rastladığı bir manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve çok sayıda ölüme neden olan koronavirüs ile mücadele kapsamında son derece dikkatli hareket etmeye çalışan ve bu konuda mesajlar veren Karaca, sokakta gördüğü bir minibüsün hali karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

"MİNİBÜSLERE DENETİM GELMELİ"

insanların üst üste yolculuk etmeye çalıştığı minibüsün fotoğrafını çeken Karaca paylaşımına şu notu ekledi:  

"Tamam! Anlıyorum. Sokağa çıkmama yasası gelmeden işine gidecek olanlar gidecek de bu nedir kardeşim! İnsan hayatı bu kadar basit olmamalı! Bu fotoğraf bu sabah çekildi! Bugün yarım saatliğine markete çıktık ve ben gerçekten pes diyorum bize! Genç/yaşlı demeden, maşallah herkes sokakta! Sanırım koronavirüs bu tiplere uğramıyor!! Minibüslere acilen denetim gelmeli Süleyman Soylu."

Işın Karaca'yı kızdıran görüntü: İnsan hayatı bu kadar basit olmamalı! - Resim : 1

Işın Karaca koronavirüs Can Yapıcıoğlu