Işın Karaca'nın eski eşleri birbirine girdi! Sedat Doğan: 'Tuğrul, efendi olacaksın!'

Işın Karaca'nın eski eşleri birbirine girdi! Sedat Doğan: 'Tuğrul, efendi olacaksın!'

Işın Karaca'yla evliliği sona eren Tuğrul Odabaş'ın şarkıcının kızı Mia'nın fotoğrafını "Seni seviyorum kızım" notuyla paylaşması, Mia'nın babası Sedat Doğan'ı sinirlendirdi. Doğan, sosyal medyada paylaştığı bir videoyla Odabaş'a seslendi.

Işın Karaca'yla 3 yıllık evliliği geçtiğimiz günlerde biten Tuğrul Odabaş, şarkıcının kızı Mia'yı kendi kızı gibi benimsediğini söylemişti.

Odabaş önceki gün Mia'yla çektirdiği bir fotoğrafı, "Sevgi neydi? Sevgi emekti! Sevgi yoksunu bir kalp, bu dünyadaki insanoğluna verilmiş en büyük cezadır bence. Düşünsene hiçbir şeyi sevemiyorsun, ellerin bir çiçeğe dokunmaktan mahrum kalmış, kalbin kan pompalamak dışında hiçbir şey bilmiyor. Ya gözlerin, sadece bakıyor ve emeği sadece ekmek zannediyorsun! 

Işın Karaca'nın eski eşleri birbirine girdi! Sedat Doğan: 'Tuğrul, efendi olacaksın!' - Resim : 1

Sokakta gördüğünüz kediyi, dedikoducu teyzeyi, evdeki avizeyi, kokoreç işkembeyi, Şişli Osmanbeyi, kısaca yolu sizinle kesişmiş her şeyi, herkesi sevin ve sevdikleriniz için emek sarf edin.. . Seni seviyorum kızım" notuyla paylaştı.

Bu paylaşım, Mia'nın gerçek babası Sedat Doğan'ın tepkisini çekti.

Işın Karaca'nın eski eşleri birbirine girdi! Sedat Doğan: 'Tuğrul, efendi olacaksın!' - Resim : 2

"BEN RAHATSIZ OLURSAM, RAHATSIZ EDERİM"

Uzun süredir yurtdışında yaşayan Sedat Doğan, sosyal medyada bir video yayınlayarak Panama'dan Türkiye'ye dönüş yolunda olduğunu belirtti ve Tuğrul Odabaş'a seslendi.

Doğan, "Ben rahatsız olursam, rahatsız ederim, beni tanıyanlar bilir. Şimdi Tuğrul efendi olacaksın, adam olacaksın, dans etmeyeceksin. Ben dansı çok iyi bilirim, sana gerekirse samba da öğretirim. Benim kızımın fotoğraflarını alıp Instagram'da, orada burada kullanıp, Türk halkının duygularıyla oynayıp, bir baba figürü yaratıp sahnelerde şov yapamazsın. Arada okyanuslar da olsa ben senin o sahnenin ışıklarını kapatırım. Adam ol, sessiz ol, efendi ol" dedi.

DAVA AÇACAK!

Sedat Doğan'ın menajeri Recep İlgin, eski moda fotoğrafçısının dava açacağını söyledi. 

"Aslında Sedat böyle bir video paylaşmayacaktı ama Tuğrul Bey'in Mia'yı kullanarak ajitasyon yapması, sahte baba şefkati göstermesi kızdırdı onu. Bir de Işın Hanım, sanki Sedat büyük kötülükler işlemiş gibi Mia'nın soyadını değiştirdi. Sedat kızına yeniden soyadını vermek için mücadele edecek. İki avukatla yola çıktı, dava açacak."

Sedat Doğan Işın Karaca Tuğrul Odabaş