Işın Karaca'dan yeni aşkı ile ilgili flaş açıklama: Kimseye ihanet etmem

Işın Karaca'dan yeni aşkı ile ilgili flaş açıklama: Kimseye ihanet etmem

Işın Karaca'nın müzisyen Can Yapıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Şarkıcı, bir televizyon programında yeni aşkı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Işın Karaca, 2016 yılında nikah masasına oturduğu Tuğrul Odabaş'tan Kasım ayında tek celsede boşanmıştı. Boşadıktan 1 ay sonra 1992 doğumlu müzisyen Can Yapıcıoğlu ile ilişkiye başlayan Karaca, 'Tuğrul Odabaş'a ihanet mi etti?' sorusunu akıllara getirdi.

"ÇOK GÜZEL BİR ŞEY YAŞIYORUZ"

2. Sayfa programına telefonla bağlanan Işın Karaca, yeni aşkı ile ilgili merak edilenleri canlı yayında anlattı:

"Böyle bir saçmalık olması mümkün değil. Bende kimseye ihanet olmaz. Biz 6 Aralık'ta bir şeyler yaşamaya karar verdik. Çok yeni, çok cici, çok talı bir şey. 'Ay kusura bakma, boşanma ile çok yakın oldu' deyip başlamasa mıydım? Evliliğim bitti, bir caz gecesinde konsere katıldım. 6 Aralık gecesiydi sanırım. Böyle bir şey oldu. Öncesi yok... Karşılıklı olarak birbirimize açıldık. Yapabileceğim bir şey yoktu yani... Can ile aramızda yaş farkı var ama abartılacak bir şey değil. Çok güzel bir şey yaşıyoruz. Şimdilik bu kadar..."

"AMAN BANA BULAŞMASIN"

Programda Tuğrul Odabaş'ın "Aman bana bulaşmasın. Her şey ortada. Ne hali varsa görsün" açıklamasının hatırlatılması üzerine "Ne güzel... Herkes hayatına devam ediyor. O da devam ediyor ben de..." yanıtını vererek Tuğrul Odabaş ile boşandığından bu yana hiç görüşmediğini sözlerine ekledi.

Tuğrul Odabaş Işın Karaca Can Yapıcıoğlu