İrem Derici'den olay sözler: ‘Mustafa Sandal’ın karın kaslarında kaşar rendelenir!’

Magazin Haberleri
İrem Derici'den olay sözler: ‘Mustafa Sandal’ın karın kaslarında kaşar rendelenir!’

Radyo programcısı Yasemin Şefik’in yeni projesi olan podcast programı 'Yasemin Şefik +1’in ilk konuğu İrem Derici oldu. Samimi açıklamalarda bulunan 34 yaşındaki şarkıcı, Mustafa Sandal'ın ilk gençlik aşkı olduğunu dile getirdi.

İstanbul trafiğinden bıktığını dile getiren İrem Derici; “Taksiye ne zaman binsem, magazin soruyorlar. “O onunla mı? Bu böyle mi?” diye. Ben nereden bileyim abi. Aynı evde mi yaşıyorum ünlülerle…”

"İLK KEZ 14 YAŞINDA BARA GİTTİM"

"İlk bara gittiğimde 14 yaşındaydım. Katana gibiydim. Kimse yaş sormuyordu. Ben ‘Sex and  the City’ dizisindeki Charlotte gibiydim. Sonra Samantha oldum. Mr. Big’im vardı. Sonra gay oldu. New York’ta evlendi."

"SAHNEDEYKEN KAFAMA İÇKİ ŞİŞESİ YEDİM!"

Gece hayatında ve yurt dışı konserlerinde yaşadığı ilginç anlılarını da anlatan İrem Derici “Yurt dışı konserlerine gidiyoruz. Gece 3’te sahne başlıyor. Adam diyor ki düğün var bitecek. Oradan buraya gelecekler. Tıklım tıklım dükkan. Sahneye çıktım. Gece üçte sahneye çıktığım için kafama içki şişesi yedim. Adama laf anlatmaya çalışıyorum. Dedim ben 12’den beri buradayım. Öyle de bir anım var.” 

 "BENİM İÇİN KİMSE KAVGA ETMEDİ!"

İrem Derici’nin özel hayatıyla da ilgili açıklamalarda bulundu. 

“Benim için iki erkek düello yapmadı. Mekanlarda olurdu öyle şeyler. Benim için kimse kavga etmedi. Ama biri bana baktı diye alkolün etkisiyle sinirlenen sevgilim gibi şeyler oldu… Benim gençliğimde yazılmamış kurallar vardı. Birinin sevgilisine bakılmaz, aşkından ölsen onunla bir şey yaşamazsın. Şimdi işler öyle değil. Ancak bak şöyle olur. Aradan yıllar geçmiş. Senin eski sevgiline aşık olmuşum. Gelir icazet alırım. Yasemin böyle böyle derim” açıklamasında bulundu.

"MUSTAFA SANDAL, BANA KARIN KASLARINI GÖSTERDİ"

Yasemin Şefik’in “İlk gençlik aşkın ünlüler arasında kimdi?” sorusu üzerine İrem Derici;

“Mustafa Sandal benim ilk gençlik aşkımdı. O zamanlar Mustafa Sandal çok çekici gelirdi. Hatta geçen  karşılaştık. Biraz yaşlanır insan dedim. Valla çok iyiyim değil mi deyip, tişörtünü kaldırıp kaslarını gösterdi. Adamın kaslarında kaşar rendele; o derece iyi. Kitesurf yapıyormuş” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri