İrem Derici şov yapayım derken yere kapaklandı

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen popçu İrem Derici, otoparkta valizinin üstüne oturmaya çalışınca yere düştü. Derici, o anları "Aşk hayatım" notuyla paylaştı.

Bir süredir arkadaşlarıyla Bodrum'da tatil yapan İrem Derici, işleri nedeniyle İstanbul'a geri döndü. 

İrem Derici şov yapayım derken yere kapaklandı - Resim : 1

Otoparkta yaşadığı kaza sonrası gülme krizine giren Derici, o anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

34 yaşındaki şarkıcının paylaşımına; Şeyda Coşkun, Enis Arıkan, Aslı Hünel gibi ünlü isimler de yorum yaptı.

"BETON GİBİ KADIN YALNIZ ÖLECEK"

Yaptığı açıklamalarla ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Derici, geçtiğimiz günlerde bir video yayınlamış ve ""Bu kız neden yalnız ya? Beton gibi kadın yalnız ölecek. Kimse de bu konuyla ilgili bir şey yapmıyor. Yazıklar olsun" diyerek sitem etmişti.

İrem Derici şov yapayım derken yere kapaklandı - Resim : 2

Ünlü popçu sözlerini şöyle sürdürmüştü: 

“Kanlı Ay'da ne dilek varsa tutacağım; hiçbir mantığı yok şu kadının yıllardır yalnız olması çok üzücü. Hiçbiriniz de şu konuyla ilgili bir şey yapmıyorsunuz. Yazıklar olsun size be. İsyan ediyorum artık ya; sevilmek istiyorum kardeşim. Biri kol kanat gersin istiyorum. İki tane evli çiftle kalıyorum bir el verin bana. Misafiriniz bile yok. Süslendim kendi kendime."

İrem Derici şov yapayım derken yere kapaklandı - Resim : 3

İREM’DEN TATİL POZU

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram hesabı üzerinden bikinili pozunu da paylaşmıştı. Ünlü şarkıcı fotoğrafın altına "I got my peaches out in Kalkan, oh yeah shit" notunu düşmüştü.

Kaynak: Haber Global TV

İrem Derici otopark magazin haberleri sosyal medya