İrem Derici paylaştı: Yeni sevgilisiyle el ele poz verdi

Magazin Haberleri
İrem Derici paylaştı: Yeni sevgilisiyle el ele poz verdi

Kısa bir süre önce eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yollarını ayıran İrem Derici, Gökhan Fırat'la yeni bir aşka yelken açtı. Çiçeği burnunda aşıklar el ele poz verdi.

Şarkıcı İrem Derici, bir ay önce eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile 8 aylık ilişkisini noktaladı. Derici, ayrılığın ardından fotoğrafçı Gökhan Fırat ile aşk yaşamaya başladı. Çiftten ilk el ele aşk karesi de geldi.

YENİ SEVGİLİSİYLE EL ELE POZ VERDİ

Sosyal medya hesabını aktif kullanan İrem Derici, son olarak geçirdiği birkaç güne ait kareleri yayınladı. Derici'nin paylaşımında en dikkat çeken kare ise yeni sevgilisiyle el ele verdiği poz oldu. Derici, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir yorumda sevgilisini etiketleyerek "Yazlarına, kışına talibim" demişti. Fırat ise Derici'ye "Söz seninim, gelirim en beterine" karşılığını vermiş şarkıcı da aşkını ilan ederek "4 mevsim sendeyiz sevgilim" cevabını vermişti.

İrem Derici paylaştı: Yeni sevgilisiyle el ele poz verdi - Resim : 1İrem Derici paylaştı: Yeni sevgilisiyle el ele poz verdi - Resim : 2

İREM DERİCİ KİMDİR?

21 Mart 1987 İstanbul doğumlu olan İrem Derici, ünlü reklamcı Hulusi Derici ve Jale Ediz'in kızları olarak dünyaya geldi. Dört yaşında org çalmaya başlayan şarkıcı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı piyano bölümünü liseyle beraber bitirdi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olan Derici, pazarlama iletişimi yüksek lisans programına devam ederken O Ses Türkiye'ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. O Ses Türkiye'den önce üç yıl bir reklam ajansında metin yazarı olarak çalıştı. Aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye'nin birçok yerinde sahne aldı.

KARİYERİ NASIL BAŞLADI?

O Ses Türkiye programında katılan  İrem Derici, asıl yükselişi programdan sonra yaptığı şarkılarla yakaladı. 2012'de "Bensiz Yapamazsın" single'ı ile profesyonel anlamda müzik hayatına başladı. Ardından Mayıs 2013'te ikinci single'ı "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı"nı piyasaya çıkardı. Aynı yılın Eylül ayında İki adlı bir maxi single yayımladı. Bu maksi teklinin ilk klibi "Sevgi Olsun Taştan Olsun" şarkısına çekilirken ikinci klibi "Zorun Ne Sevgilim"e çekildi. "Zorun Ne Sevgilim", Türkiye Resmî Listesi'nde üç hafta iki numarada kaldı.

Bu çalışmalarının ardından piyasaya birçok şarkı ev albüm çıkaran Derici, en çok dinlenen şarkıcılar arasında yerini aldı.

İREM DERİCİ ÖZEL HAYATI

İrem Derici, 13 Eylül 2014'te radyocu Rıza Esendemir ile yaptığı evliliği 22 Mart 2016'da tek celselik bir boşanma davasıyla sonlandırdı. İrem Derici'nin ismi zaman zaman farklı isimeler ile anılsa da başarılı şarkıcının şu anda bir birlikteliği olduğu bilinmiyor.

Kaynak: Haber Global TV