İrem Derici, müziği bıraksın diye gönderilen paraları ne yaptığını açıkladı

İrem Derici, müziği bıraksın diye gönderilen paraları ne yaptığını açıkladı

"10 milyon liram olsa müziği bırakırım" sözleri hatırlatılan ünlü popçu İrem Derici, katıldığı canlı yayını izleyenlerin hesabına para göndermesiyle büyük şaşkınlık yaşamıştı. Derici, o paraları ne yaptığını açıkladı.

Ünlü popçu İrem Derici, katıldığı bir programda kendisine sorulan "10 milyon liram olsa kaç günde nereye harcarsın?" sorusunu "Don atlet koşarım. Eli yüzü düzgün bir ev alırım. Gerisiyle de yatırım yaparım. Bankaya koyarım. Onun faiziyle yaşardım. Ve bu işi bırakırdım. İnsanlar beni çok yordu çünkü" demişti.

Sonrasında Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın Instagram yayına konuk olan şarkıcı İrem Derici'ye bu sözleri hatırlatılmıştı. Derici, canlı yayında "Valla bırakırım. Hatta IBAN vereyim, o parayı yollasınlar müziği bırakayım" diyerek, hesap numarasını vermişti. 

Ünlü şarkıcı, yayını izleyenlerin hesabına para göndermeye başlaması üzerine, "Telefonum kilitlendi, para yağıyor. Bu kadar mı yük oldum?" sözleriyle dile getirmişti.

İrem Derici, müziği bıraksın diye gönderilen paraları ne yaptığını açıkladı - Resim : 1

Derici, önceki akşam yine Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş'ın Instagram yayına konuk oldu ve o paraları gönderen kişilere iade ettiğini şöyle açıkladı:

"Üç gün boyunca oturdum, insanların IBAN'ına para gönderdim sizin yüzünüzden!"

İrem Derici