İrem Derici, Lerzan Mutlu'dan özür diledi

İrem Derici, Lerzan Mutlu'dan özür diledi

Popçu İrem Derici, evde müziğin sesini fazla açınca komşusu Lerzan Mutlu'dan uyarı almıştı. Derici, uykusunun ağır olduğunu söyleyerek verdiği rahatsızlık için Mutlu'dan özür diledi.

Şarkıcı İrem Derici, komşusu Lerzan Mutlu'yu çileden çıkarmıştı. Derici'nin sabaha kadar yüksek sesle müzik dinlediğini söyleyen Mutlu, tepkisini sosyal medya hesabından göstermişti.

"BU İLK DEĞİL: MÜZİK SON SES"

Derici'ye Instagram hesabından seslenen Mutlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

"İrem'ciğim; uyuyamıyoruz. Evde müziği bu saatte kapasan mı artık! Bangır bangır! WhatsApp'ını okundu yapmazsın sen! Buradan yazayım dedim. Sabah saat: 04:00! Binaları villa gibi, etrafında insan yokmuş gibi davrananlara pes! Diskonun bitmesini bekliyoruz. Bu ilk değil. Oturduk güvenlik zili çalıyor, kimse oralı değil ve ezan okunuyor, biz uyanık! Müzik son ses! Bana yakışır mı polis çağırmak komşuma! Yakışmaz ama zorluyorsunuz. Müzik hala açık, çıldıracağım. Ben hayatımda böyle bir saygısızlık görmedim. Saat 06:45!"

İrem Derici, Lerzan Mutlu'dan özür diledi - Resim : 1

"UYKUM AĞIR ÖZÜR DİLERİM"

Magazin Burada'nın haberine göre, Konuyla ilgili açıklama yapan İrem Derici, olayın olduğu gece yorgun olduğunu ve uyuyakaldığını söyledi. Derici, "Uykum ağır ayı gibi uyuyorum. Verdiğim rahatsızlık için özür dilerim" açıklaması yaptı.

İrem Derici Lerzan Mutlu magazin haberleri