İrem Derici: İkinci Gülben Ergen olmaya hazırım!

İrem Derici: İkinci Gülben Ergen olmaya hazırım!

Ünlü popçu İrem Derici, polemik yaratan açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Son olarak, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk olan Derici, ses getirecek açıklamalarda bulundu.

Son günlerde 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucuları Seren Serengil ve Bircan Bali ile aralarındaki kavga ile gündemde olan İrem Derici, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu.

İREM DERİCİ ADLİYEYE KOŞTU! SEREN SERENGİL VE BİRCAN BALİ HAKKINDA FLAŞ KARAR

İrem Derici: İkinci Gülben Ergen olmaya hazırım! - Resim : 1

 "UMUMİ TUVALET DEĞİLİM"

Ünlü şarkıcı, "Ben umumi tuvalet değilim. Gelenin geçenin ağzıma s...masına izin vermem. Kimseye öyle bir hak tanımıyorum" ifadeleriyle yeni tartışmaların fitilini ateşledi.

İrem Derici: İkinci Gülben Ergen olmaya hazırım! - Resim : 2

İrem Derici ile Armağan Çağlayan'ın geçmişte yaşadığı gerginliğin perde arkası da programda konuşuldu. Derici, "Bir sürü sorun yaşarken epilepsi krizleri yaşarken kimseye söyleyemiyorum. Bir bakıyorum hastanedeyim Armağan Çağlayan arkamdan saydırıyorum ben orada üçüncü nöbetimi geçirdim. Bir sene sana kinim geçmedi" dedi.

İrem Derici: İkinci Gülben Ergen olmaya hazırım! - Resim : 3

Çağlayan ise "Benim de geçmedi" dedi. Çağlayan açıklamasında, "Ben de tek değilim ben de şirketi temsil ediyorum tek başıma ben değilim yani. Öyle bakmak lazım" dedi.

"KAFA VE GÖĞÜSTEN İBARETMİŞİM"

Yaşadığı zor zamanları da anlatan İrem Derici, "İkinci Gülben Ergen olmaya hazırım! Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz" dedi.

Anoreksiya döneminden yaşadıklarını anlatan Derici, "Sadece brokoli yiyordum" diyerek şunları söyledi: "Benim hep daha iyi oynama mecburiyet var gibi sanıyordum. Uyumuyordum bile... Sürekli zayıflamak istiyordum. İstediğim her şeyi giymenin anahtarı gibiydi... Şu ruh hastalığını hatırlıyorum. Bir gün hesap yapıyoruz ama kalori hesaplıyoruz. Kaşe filan değil. Bilmiyorum çok güzel zannediyordum kendimi, iğrenç... Bir de göğüslerimi yaptırmışım o dönem... Kafa ve göğüsten ibaret çirkin..." 


İrem Derici youtube Bircan Bali Seren Serengil