İrem Derici, Cem Yılmaz'la ilgili samimi itirafta bulundu

İrem Derici, Cem Yılmaz'la ilgili samimi itirafta bulundu

Cem Yılmaz'la ilgili samimi itirafta bulunan ünlü şarkıcı İrem Derici "Bir sonraki hayatımda Cem Yılmaz olmak istiyorum. Kendimi ona çok yakın hissediyorum. Onun karizması başka bir şey" diye konuştu..

Renkli kişiliği ve yaptığı sansasyonel açıklamalarla son dönemin magazin gündemini sıkça meşgul eden ismi İrem Derici, dijital yayın platformu Bigo Live'da konuştu.

"TEK BİR ÖZÜR HAKKIM OLSA, ANNEMDEN DİLERDİM"

Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Derici, "Tek bir özür hakkım olsa, annemden dilerdim. Beni yetiştirmek çok zor iş... Yaptığım her yanlış için ondan özür dilerdim." dedi. Sevdiği şehirler üzerine de konuşan ünlü şarkıcı, "Türkiye'de en sevdiğim şehir İstanbul… Kaos insanıyım ben. İstanbul'da kaosun başkenti. O yüzden İstanbul'dan ölürüm de vazgeçemem… İzmir ve Bursa'da vazgeçemediklerim içinde… Yurt dışında ise, Barcelona, Venedik ve Paris…" dedi.

"BİR SONRAKİ HAYATIMDA CEM YILMAZ OLMAK İSTİYORUM"

Cem Yılmaz ile ilgili de samimi itirafta bulunan İrem Derici, "Bir sonraki hayatımda Cem Yılmaz olmak istiyorum. Kendimi ona çok yakın hissediyorum. Onun karizması başka bir şey" diye konuştu.

"SİNEMA VE DİZİ TEKLİFLERİ ALIYORUM"

Oyunculuk için teklif aldığını da açıklayan Derici, "Sinema ve dizi teklifleri alıyorum ama çok dallanıp budaklanmayı sevmiyorum. Ama itiraf etmeliyim ki, iyi bir oyuncu değilim. Botokssuz bir suratım olması lazım. Botokstan vazgeçemem. Ancak Brad Pitt'ten teklif gelirse vazgeçerim. Ama yarın ne gösterir bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz İrem Derici