İngiliz oyuncu Keira Knightly, yönetmeni erkek olan filmlerde çıplak sahneler çekmeyeceğini söyledi

İngiliz oyuncu Keira Knightly, yönetmeni erkek olan filmlerde çıplak sahneler çekmeyeceğini söyledi

İngiliz oyuncu Keira Knightly, yönetmeni erkek olan filmlerde çıplak sahneler çekmeyeceğini söyledi.

Chanel Connects podcast yayınına katılan 35 yaşındaki Knightly, "Çıplak sahneler çekme konusunda kendime mutlak bir yasak koymadım. Ama erkeklerle evet. Bu kısmen kibrim, kısmen de erkek bakış açısı yüzünden" dedi.

MeToo hareketi, ABD'li yapımcı Harvey Weinstein'e yönelik tecavüz ve taciz suçlamalarının ardından başlamıştı. Hareket, kısa sürede dünyanın birçok yerinde kadınlar ve kimi zaman da erkeklerin başlarından geçenleri paylaştıkları bir platforma dönüşmüştü. Birçok stüdyo şimdi sevişme sahnelerinde oyunculara saygılı davranıldığından emin olmak için çekimler sırasında özel koordinatörler bulunduruyor.

Bazı filmlerin çıplak sahneler gerektirdiğini kabul ettiğini söyleyen Knightly şöyle devam etti:

"Herkesin üzerine yağlar sürdüğü ve tuhaf sesler çıkardığı korkunç seks sahnelerinde olmak istemem. Bazı sahneler gerçekten gereklidir o zaman ben de 'Anlıyorum o zaman sizin başka birini bulmanız gerekiyor' derim. Ben iki çocuk doğurdum. Bir grup erkeğin önünde çıplak durmak istemem." Knightly daha önce beş yaşındaki kızına, kadınların kendisinin onaylamadığı şekilde tasvir edildiği Disney filmlerini yasakladığını söylemişti.

 

İngiliz oyuncu Keira Knightly, yönetmeni erkek olan filmlerde çıplak sahneler çekmeyeceğini söyledi - Resim : 1

 

İngiliz yönetmen İngiltere