İlyas Salman'dan acı itiraf: Kardeşimin yanarak ölüşünü izledim

İlyas Salman'dan acı itiraf: Kardeşimin yanarak ölüşünü izledim

Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olan İlyas Salman, kardeşlerinden 7'sini yoksulluktan kaybettiğini, bir kardeşinin ise yanarak öldüğüne şahit olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu İlyas Salman Aramağan Çağlayan'ın YouTube kanalında 'Dur Bi Dinle' programında özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İlyas Salman'dan acı itiraf: Kardeşimin yanarak ölüşünü izledim - Resim : 1

1960 yılında "Öksüz Mehmet" isimli gösteriyle Yeşilçam'ın kapısını aralayan İlyas Salman, zorlu hayat hikayesini anlattı. 

Babasının hamallık yaptığını ve düğünlerde davul çaldığını söyleyen Salman, 11 kardeş olduklarını ancak 7 kardeşini yoksulluk hastalığından kaybettiğini söyledi.

Küçük yaşta birçok travmatik kayıp yaşadığını, bundan dolayı hastalık hastası olduğunu söyleyen Salman, bir kardeşinin yanarak öldüğünü ve o ana şahit olduğunu anlattı.

Henüz 4 yaşındayken annesinin karlı havada su almaya gittiğini söyleyen Salman, kendisinden bir yaş küçük kardeşinin sobanın üstünde kaynayan patatese uzanmaya çalışırken eteğinin tutuştuğunu söyledi.

İlyas Salman'dan acı itiraf: Kardeşimin yanarak ölüşünü izledim - Resim : 2

Çaresizce kardeşinin yanışını izleyen Salman, bu travmayı hayatı boyunca atlatamadığını ve her gece rüyasında o anı gördüğünü ifade etti. 

Kaynak: Haber Global TV

Armağan Çağlayan ilyas salman youtube magazin haberleri