İlk ve Son 5. Bölüm Full İzle

İlk ve Son 5. Bölüm Full İzle

İlk ve Son dizisinin 5. bölümü BluTV'de yayınlandı. 8 Eylül günü yayınlanan dizinin 5. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde. İlk ve Son 5. Bölüm İzle. 

BluTV'nin yeni dizisi İlk ve Son'un 5. bölümü 8 Eylül günü yayınlandı. 

İlk ve Son 5. Bölüm konusu

İlişkilerinin kırılma noktaları olan bitmeyen bir gün ve bitmeyen bir gece. 2015 zor bir gün, 2017 ise kabus gibi bir gecedir. Deniz ile Barış birbirlerinden sakladıkları gerçeklerle acı bir şekilde yüzleşir.

TERAPİST DİL SEÇENEĞİ NEDİR?

Dizide, dünyada bir ilk olan yeni bir dil seçeneği var: Terapist çözümlemesi. İzleyiciler, kendilerinden bir şey bulabileceği bu muhteşem aşk serüvenini, evlilik terapisi konusunda ülkemizde aranan isimlerden olan Psikolog Eren Yüksel’in yorumları ile dinleyebilecek. Terapistin yorumları sayesinde ilişkinin kırılım noktalarını, kavga anlarında karakterlerin ruh hallerini bir profesyonelin gözünden öğrenebilecekler.

Ayrıca dizi, terapistin çözümlemelerini ister alt yazı şeklinde, ister sahnelere belli aralıklarla girecek bir dış ses şeklinde öğrenme imkanı sunuyor. Ayrı bir ses kanalı ile bir terapistin senaryoyu çözümlemesi dizinin benzersizliğine katkı sunuyor. 

İLK VE SON DİZİSİ KONUSU

İlk ve Son, her ilişkide yaşanan mükemmellik dönemi, sıradanlaşma dönemi ve bitiş dönemine odaklanıyor. Birbirlerini tutkuyla seven Deniz ve Barış, on yıldır birlikte olan bir çiftir. Bu süreç içerisinde ilşikileri bambaşka bir boyuta bürünür.

İLK VE SON 5. BÖLÜM İZLE

BluTV'de yayınlanan İlk ve Son dizisinin 5. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link. 

İLK VE SON DİZİSİ FRAGMAN 

İlk ve Son dizisi yeni bölüm full İzle İlk ve Son son bölüm izle İlk ve Son dizisi dizi haberleri BluTV dizileri dizi izle blutv izle bedava dizi izle Türk dizileri blutv İlk ve Son