İlk defa açıkladı! Seren Serengil Yaşar İpek'ten boşanıyor

İlk defa açıkladı! Seren Serengil Yaşar İpek'ten boşanıyor

Ünlü şarkıcı Seren Serengil sosyal medya hesabından, 1,5 yıl önce evlendiği Yaşar İpek'ten boşanacağını duyurdu. Şarkıcı, boşanmak için mahkemeye başvurduğunu ilk kez açıkladı.

Türkücü Yaşar İpek ile 1,5 yıl önce evlenen Seren Serengil, geçtiğimiz haftalarda 1 aylık hamile olduğunu duyurmuştu. Her fırsatta İpek'e aşık olduğunu dile getiren Serengil'in mutluluğuna kısa süre sonra gölge düştü.

Magazin kulislerinde bir süredir 'Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor' iddiası konuşuluyordu. Serengil'in tüp bebek tedavisine başlayıp hamile kalması, dedikoduların önüne geçemedi. Evliliğinde sorunlar olduğunu yakın çevresine dile getiren ve Yaşar İpek'ten şiddet gördüğü iddia edilen Seren Serengil, İpek'ten boşanma kararı aldığını sosyal medya hesabında açıkladı.

Yaşar İpek'e Kurban Bayramı'ndan önce boşanma davası açtığını belirten Serengil, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"ÇOCUĞUMU SAĞLIKLA DÜNYAYA GETİRMEYE ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM"

"Çok zor bunları yazmak… Hiç konuşmadım, hiç yazmadım, kendi sesimi bile duymak istemedim bu süreçte, birkaç dosta yaşadıklarımı anlatmanın dışında... Benim bugüne kadar eşimle, kendimizle ilgili bir kavgam olmamıştır. Birbirini seven, birbiriyle vakit geçirmekten hoşlanan, birbirine yeten iki insandık. Anne ve kız kardeşin benimle probleminin ve uğraşma nedeninin herkes Yaşar'la ilgili olduğunu düşünse de konu maalesef beni istememe durumu değildi. Çünkü ben Yaşar'la beraber olmadan bir yıl önce 'Gazete Magazin' denilen sosyal medya sayfasında bana ve aileme hakaret ediliyordu ve her gün yapılıyordu. Mahkemeye verdim, emniyet mensuplarıyla mekandan kardeşini aldırmalara kadar giden bir hikayemiz var. 'Valla ben değilim, annemin ölüsünü öpeyim' diye yemin edince şikayetimden vazgeçmiştim. Bana o sayfanın Gülben Ergen'in fanlarının olduğunu söylemişti, sonra bir öğrendim ki Gülben Ergen'in yanında çalışmış ve 15 yıldan beri anne - kız, bu kişinin yanındaymış, düşmanlık oradan bana!"

Sonra Yaşar hayatıma girdi. Ben hapse atıldım bu kadın yüzünden. İnsan ne menfaati olursa olsun, ne samimiyeti olursa olsun, üvey de olsa ağabeyinin karısı olmuşum bu kadınla olan görüşmesini kesmesi gerekirdi. Yanak yanağa fotolar koyuyorlar, altına da Yaşar'ın annesi 'Allah sizi şeytanlardan korusun' yazıyor, o şeytan da benim! Bu süreç devam etti... İki yıl sahte hesaplardan hepinizin de farkında olduğunuz gibi aileme bana iftiralar, hakaretler devam etti. Benim kocam hakkını yiyemem, hep yanımda durdu. O da ben söylediğim için değil, kendi gördüğü için... Ne düğünüme ne nişanıma gelemediler. Uzun bir süre Yaşar konuşmadı ama sonra annesidir, yine barıştı. İşte ondan sonra ne olduysa oldu, daha önce de çocuk sürecimizde yine kavga edip annesi yüzünden gitmişti ve tedavi sürecimi yarıda bırakmıştım hatırlarsanız… Şimdi de çocuk sahibi olmaya çalışıyorum, yine aynı çabalar gösteriliyor. Ben bugün tedbir kararı aldırdım. Çünkü Yaşar, Yaşar değil! Saçımı okşamaya kıyamayan adam o değil. Çocuğumu sağlıkla dünyaya getirmeye çalışmak zorundayım. Kendisine bayram öncesi boşanma davası açtım. Bunu da ilk defa açıklıyorum, hakkımızda hayırlısı olsun." 



Seren Serengil Yaşar İpek anne bebek gülben ergen kavga sosyal medya