İlişkisini gözlerden uzak yaşıyordu... Reynmen Cansu Kurtaran aşkını ilan etti

Magazin Haberleri
İlişkisini gözlerden uzak yaşıyordu... Reynmen Cansu Kurtaran aşkını ilan etti

Bir süredir Cansu Kurtaran ile aşk yaşayan ünlü fenomen ve şarkıcı Reynmen ilişkisini uzun bir aranın ardından ilan etti. Reynmen, sosyal medya hesabından Cansu Kurtaran ile çekildiği kareyi beyaz kalp emojisiyle paylaştı.

Özel hayatı ile sıkça magazin basınında yerini alan ünlü fenomen Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, bir süredir aşk yaşadığı Cansu Kurtaran ile ilişkisini ilan etti. Kurtaran'ı alnından öptüğü bir fotoğrafı yayınlayan Reynmen, kalp emojisi koydu. Kurtaran ise Reynmen'le çektirdiği fotoğrafları birleştirerek "Seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Depremlerden dolayı zor günler geçirdiğini ve bu süreçte her şeyden uzak kalmayı tercih ettiğini söyleyen Reynmen, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Uzun bir süredir aranızda yokum biliyorum ama inanın hiçbir şey paylaşmak gelmiyor içimden. Sosyal medyaya bile girmek istemiyorum. Siyasi atışmalar, deprem bölgesinde devam eden sorunlar, kavgalar, tartışmalar derken hiç keyifli veya zaman ayırmak isteyeceğim bir yer gibi gelmiyor açıkçası. Şu anda ve bir süre daha sanki sosyal medya çok zehirli olmaya devam edecek gibi. Aklımızı korumak istiyorsak biraz buralardan uzak durmak en sağlıklısı olacaktır."

İlişkisini gözlerden uzak yaşıyordu... Reynmen Cansu Kurtaran aşkını ilan etti - Resim : 1

İlişkisini gözlerden uzak yaşıyordu... Reynmen Cansu Kurtaran aşkını ilan etti - Resim : 2

İlişkisini gözlerden uzak yaşıyordu... Reynmen Cansu Kurtaran aşkını ilan etti - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Reynmen magazin magazin haberleri