İlhan Şeşen: Pandemiden dolayı çok zor durumdayım, dayanacak gücüm kalmadı

koronavirüs
İlhan Şeşen: Pandemiden dolayı çok zor durumdayım, dayanacak gücüm kalmadı

Ünlü şarkıcı İlhan Şeşen, koronavirüs pandemisi döneminde ekonomik zorluklar yaşadığını açıkladı. Şeşen, "Böyle giderse sokak çalgıcılığına başlayacağım. Üç ay bile dayanacak gücüm kalmadı" dedi.

İlhan Şeşen, pandemi sürecine dair açıklamalarda bulundu. Posta’dan Alev Gürsoy Cimin’e konuşan Şeşen koronavirüs pandemisinden her müzik çalışanı gibi olumsuz etkilendiği ifade ederek, yaşadığı sıkıntılı günleri anlattı.

İlhan Şeşen: Pandemiden dolayı çok zor durumdayım, dayanacak gücüm kalmadı - Resim : 1

“AÇLIKTAN ÖLELİM Mİ?”

Sürecin kendi için çok ağır geçtiğini ifade eden sanatçı, maddi durumu hakkında konuştu. Zorlu süreci değerlendiren Şeşen, "Vallahi çok ağır geçti. Ben yine az çok geçmişte para kazanan bir adam olarak onu yedim. Ama şimdi çok zor durumdayım. Bu durum üç-dört ay daha sürerse belki intihar etmem ama sokakta çalgıcılığına başlayacağım. Mecburum buna! Evet! Açlıktan ölelim mi? Konserler, festivaller yok; müzik yapılan hiçbir mekan açılmazsa ne yapacağım? Benim yapabildiğim bir tek müzik var, dolayısıyla çıkacağım sokağa ve çalgıcılık yapacağım" dedi.

"MÜZİK DEĞİL RESMEN GÜRÜLTÜ"

Müziğin hakkı ile yapılamadığını söyleyen Şeşen "Meseleye objektif bakınca işin başka yönleri de var. Mesela yolda yürüyemiyorsunuz çünkü her mekan kendi müziğini sonuna kadar açmış, büyük bir kakofoni halindeler, korkunç bir gürültü kirliliği var. Müzikten başka her şeye benziyor. Müzik değil resmen gürültü" dedi.

ilhan şeşen koronavirüs koronavirüs pandemisi magazin haberleri