İlayda Şeker'in sevgilisi İsmail Balaban'dan kafa karıştıran paylaşım! Survivor şampiyonu hemen sildi

Magazin Haberleri
İlayda Şeker'in sevgilisi İsmail Balaban'dan kafa karıştıran paylaşım! Survivor şampiyonu hemen sildi

Survivor 2021 sezonu yarışmacıları İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in aşkı, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban'ın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım, kafalarda soru işareti bıraktı.

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban, annesinin 'yılan' dediği Gamze Atakan'dan ayrılarak programdaki takım arkadaşı olan İlayda Şeker ile ilişkiye başlamıştı. Balaban'ın Twitter hesabından yaptığı ancak bir süre sonra sildiği paylaşım takipçilerinin kafasını karıştırdı.

"YANLIŞ İNSANA GÜVENMİŞ"

İsmail Balaban'ın paylaşımında kullandığı "Yanlış insana güvenmiş" ifadeleri, bir kesim takipçisi tarafından eski sevgilisi Gamze Atakan'a gönderme olarak yorumlanırken, bir kısmı ise yeni sevgilisi İlayda Şeker'e bir sitem olarak değerlendirildi.

İlayda Şeker'in sevgilisi İsmail Balaban'dan kafa karıştıran paylaşım! Survivor şampiyonu hemen sildi - Resim : 1

NE OLMUŞTU?

Survivor'a telefonla bağlanan annesinin Gamze Atakan'a 'yılan' demesi üzerine İsmail Balaban, yarışmanın ardından ilişkisini sonlandırarak takım arkadaşı İlayda Şeker ile yeni aşka yelken açtı. İsmail Balaban'ın annesi olan Ümmü Gülsüm Balaban ile çok iyi anlaştığı konuşulan İlayda Şeker'in Instagram hesabından cesur fotoğraflarını bir anda silmesinin sebebi ise sevgilisinin bir isteği olduğu iddia edilmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2021 İsmail Balaban twitter İlayda Şeker magazin magazin haberleri