İkimizin Sırrı 7. Bölüm Full İzle

İkimizin Sırrı
İkimizin Sırrı 7. Bölüm Full İzle

ATV'nin yeni dizisi İkimizin Sırrı'nın 7. bölümü 19 Eylül pazar günü yayınlandı. Dizi yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. İkimizin Sırrı dizisinin 7. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde. İkimizin Sırrı 7. Bölüm izle. 

İkimizin Sırrı dizisinin 7. bölümü ATV ekranlarında 19 Eylül Pazar günü yayınlandı. 

İKİMİZİN SIRRI 7. BÖLÜMDE NE OLDU?

Annesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Alp tüm ailesiyle tek tek yüzleşmeye karar verir. Diğer yandan herkes Seylan'ı gazetecilere ifşa edenin kim olduğunu merak etmektedir. Dost ile düşman birbirine karışınca olaylar gittikçe içinden çıkılmaz bir hal alır. Bütün bu karmaşa ise Alp ve Neva'nın gittikçe birbirine bağlanmasına neden olacaktır.

İKİMİZİN SIRRI 6. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Alp ve Neva evlilik sırlarını zor da olsa korumayı başarır. Diğer yandan Emir ve Korhan tehlikeli bir ortaklığın tohumlarını atarlar. Neva mutfağın başına geçmiştir, fakat önce ekibe kendini ispat etmek zorundadır. Alp'in yaptığı büyük iş anlaşması şerefine özel bir davet düzenlenir. Alp ve Neva bu özel gecede hiç beklemedikleri yerlerden sınanacaktır.

İKİMİZİN SIRRI DİZİSİNİN KONUSU

Kocasını kaybettikten sonra 7 yaşındaki kızı Hayal ile yalnız kalan Neva ayakta kalma mücadelesi verirken aynı zamanda kocasının karanlık adamlara olan yüklü borcu nedeniyle başı belaya girmiştir. Bir yandan kötü adamlardan kaçarken diğer yandan hayat mücadelesi veren anne-kızın yolu bir trafik kazasında Alp Karahun ile kesişir. Yıllardır hayalini kurduğu mekânın açılışıyla uğraşan Alp'in hayatı ise tam yoluna girecekken geçmişten gelen bir figür ile sarsılır, hayatı alt üst olur.

Kadrosunda; Leyla Feray, Aras Aydın, Dolunay Soysert, Tülay Günal, Engin Alkan, Bestemsu Özdemir, Ceyhun Mengiroğlu, Irmak Örnek, Deniz Hamzaoğlu, Ahsen Türkyılmaz, Sacide Taşaner, Tarık Uğur Özenbaş ve Mina Koyuncular'ın yer aldığı, yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal'ın yaptığı ÜS Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş otururken, senaryosu ise Özen Yula'ya ait.

İKİMİZİN SIRRI 7. BÖLÜM İZLE

ATV'de 19 Eylül'de yayınlanan İkimizin Sırrı dizisinin 7. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link.

İKİMİZİN SIRRI 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

İkimizin Sırrı son bölüm izle dizi izle ATV İkimizin Sırrı izle dizi haberleri ATV dizileri İkimizin Sırrı dizisi İkimizin Sırrı yeni bölüm izle bedava dizi izle İkimizin Sırrı son bölüm izle