İkimizin Sırrı 10. Bölüm Tek Parça Full İzle | 10 Ekim ATV İkimizin Sırrı Final Son Bölüm İzle

İkimizin Sırrı
İkimizin Sırrı 10. Bölüm Tek Parça Full İzle | 10 Ekim ATV İkimizin Sırrı Final Son Bölüm İzle

ATV'nin yeni dizisi İkimizin Sırrı'nın 10. bölümü yani finali 10 Ekim pazar günü yayınlandı. Dizi yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. İkimizin Sırrı dizisinin 10. bölümünü tek parça izleyebileceğiniz link haberimizde. İkimizin Sırrı finali 10. Bölüm izle. 

İkimizin Sırrı dizisinin finali 10. bölümü ATV ekranlarında 10 Ekim Pazar günü yayınlandı. 

İKİMİZİN SIRRI 10. BÖLÜMDE NE OLDU?

Alp'in vurulması herkeste büyük bir şok yaratır. Kasım ve Seyhan bunlara sebep olan Neva'yı, Alp'in hayatından çıkarmaya kararlıdır. Neva ise Alp'in asla yalnız bırakmak istemez. Türkan, Emir'in şirketi ele geçirmesi için yeni planlar yaparken Emir, Korhan'ın oyunlarıyla iyice köşeye sıkışmıştır. Emir bilmiyordur ama Alp her şeyin farkındadır.

İKİMİZİN SIRRI 9. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Alp'in Neva ile evli olduklarını açıklaması her yerde deprem etkisi yaratır. Kasım ve Türkan ailelerinin mirasını korumak için hemen harekete geçerler ve Neva'ya büyük bir teklif yaparlar. Kızını kaybeden Neva hem Karahun ailesi hem de Ece tarafından sıkıştırılınca dayanamayacak noktaya gelir. Alp Korhan'ın sevkiyatını durdurmuştur. Korhan mallarını kaybetmesiyle delirir ve serseri mayın gibi her yere saldırmaya başlar.

İKİMİZİN SIRRI DİZİSİNİN KONUSU

Kocasını kaybettikten sonra 7 yaşındaki kızı Hayal ile yalnız kalan Neva ayakta kalma mücadelesi verirken aynı zamanda kocasının karanlık adamlara olan yüklü borcu nedeniyle başı belaya girmiştir. Bir yandan kötü adamlardan kaçarken diğer yandan hayat mücadelesi veren anne-kızın yolu bir trafik kazasında Alp Karahun ile kesişir. Yıllardır hayalini kurduğu mekânın açılışıyla uğraşan Alp'in hayatı ise tam yoluna girecekken geçmişten gelen bir figür ile sarsılır, hayatı alt üst olur.

Kadrosunda; Leyla Feray, Aras Aydın, Dolunay Soysert, Tülay Günal, Engin Alkan, Bestemsu Özdemir, Ceyhun Mengiroğlu, Irmak Örnek, Deniz Hamzaoğlu, Ahsen Türkyılmaz, Sacide Taşaner, Tarık Uğur Özenbaş ve Mina Koyuncular'ın yer aldığı, yapımcılığını Süreyya Yaşar Önal'ın yaptığı ÜS Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş otururken, senaryosu ise Özen Yula'ya ait.

İKİMİZİN SIRRI 10. BÖLÜM İZLE

ATV'de 10 Ekim'de yayınlanan İkimizin Sırrı dizisinin 10. bölümünü finalini tek parça izleyebileceğiniz link.

İKİMİZİN SIRRI 10. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kaynak: Haber Global TV

dizi izle ATV İkimizin Sırrı izle dizi haberleri ATV dizileri İkimizin Sırrı dizisi bedava dizi izle İkimizin Sırrı son bölüm izle