İkbal Gürpınar'ın 'Suriyeliler' iddiası sosyal medyayı salladı

Magazin Haberleri
İkbal Gürpınar'ın 'Suriyeliler' iddiası sosyal medyayı salladı

Sunucu İkbal Gürpınar, katıldığı bir televizyon programında, "15 Temmuz'u Suriyeliler sayesinde kazandığımıza inanıyorum" dedi. Gürpınar, Suriye savaşından önce meteorolojinin kuraklık uyarısı yaptığını ancak daha sonra yağmur yağdığını söyledi.

Bir dönem yaptığı kadın programlarıyla tanınan İkbal Gürpınar, mültecilerle ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.

“SURİYELİLER GELDİ YAĞMUR ÜSTÜNE YAĞMUR YAĞDI”

Ülke TV'de Esra Elönü'nün Arafta Sorular programına konuk olan sunucu İkbal Gürpınar, son dönemde sığınmacıların ülkelerine dönmelerine yönelik başlatılan kampanyalarla ilgili konuştu.

Canlı yayında dikkat çeken açıklamalar yapan Gürpınar, "15 Temmuz'u kesinlikle Suriyeliler sayesinde kazandığımıza inanıyorum" dedi. 15 Temmuz'dan önce meteorolojinin kuraklık çağrısı yaptığını söyleyen ünlü isim, sözlerine şöyle devam etti:

"Basını bir takip edin, Suriye'deki olay patlamadan evvel, 'feci bir kuraklık olacak' haberler vardı. Bir de meteoroloji duyurmuştu, kuraklık olacaktı. Suriyeliler geldi yağmur üstüne yağmur yağdı."

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

İkbal Gürpınar'ın canlı yayındaki açıklamaları sosyal medyada da gündem oldu. Gürpınar için "Madem Suriyelileri seviyorsun o zaman bir aileyi evine al" yorumları yapıldı.

İkbal Gürpınar'ın 'Suriyeliler' iddiası sosyal medyayı salladı - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

İkbal Gürpınar suriyeli mülteciler Mülteciler magazin haberleri