İflas ettiği konuşulan Şeyma Subaşı YouTuber oldu

İflas ettiği konuşulan Şeyma Subaşı YouTuber oldu

Kitap yazarlığı, sosyal medya fenomenliği derken Şeyma Subaşı şimdi de YouTuber oldu. Subaşı sosyal medya hesabı üzerinden YouTube'da 'Şeyma Subaşı' kanalını kurduğunu açıkladı.

Sosyal medyanın en popüler isimlerinden Şeyma Subaşı, Instagram hesabı üzerinden YouTube kanalı açtığını duyurdu. Kanalında vlog tarzı videolara yer verecek olan Subaşı ilk videosunu yayınladı. Şubaşı'nın ilk videosunda, geçtiğimiz yıl açtığı fakat işlerin iyi gitmemesi nedeniyle iflasın eşiğinde olduğu iddia edilen mekanı Healthyish'in 1. yıl partisinden görüntülere yer verdi. Şeyma Subaşı'nın kendi adını taşıyan 9 bin 400 aboneye sahip olan kanalının ilk videosu iki gün içerisinde yaklaşık 195 bin görüntülendi. 

SADECE ŞEYMA'DAN SONRA YOUTUBER OLDU

Subaşı, kendi hayatını anlattığı 'Sadece Şeyma' kitabıyla bir süre gündemden düşmemişti. Kitaptan sonra şimdi de YouTube kanalı açan Subaşı'nın video paylaşım platformunda başarı elde edip edemeyeceği merak konusu. 

MAKYAJ SIRLARINI PAYLAŞACAK

Şeyma Subaşı, kanalına gelen yorumları okuduğu videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. 'Makyaj videosu çeker misin?' yorumuna cevap olarak ilerleyen videolarda gerçekleşeceğini söyledi.

HEALTHYISH'İN MENÜSÜNÜ YENİLEYECEK

Bebek'te açtığı ve kirası eski eşi Acun Ilıcalı tarafından 1 yıllık olarak ödendiği kafesinde işlerin iyi gitmediği iddia edilen Şeyma Subaşı, YouTube kanalındaki videosunda mekanının menüsünde değişiklik yapacağını duyurdu. Sağlıklı ürünlerin yanı sıra Türk yemekleri ve Türk kahvaltısına da yer vereceklerini söyleyen Subaşı, makarna ve hamburgerleri de menüye eklediklerini söyledi. Subaşı'nın yapacağı bu yenilik, işleri iyi gitmediği iddialarını güçlendirdi. 

Şeyma Subaşı youtube iflas