İdo Tatlıses asker oldu! Kışladan ilk fotoğraf...

İdo Tatlıses asker oldu! Kışladan ilk fotoğraf...

İbrahim Tatlıses'in oğlu şarkıcı İdo Tatlıses, bedelli askerlikten yararlanarak gittiği vatani görevinde kışlaya teslim oldu.

Bedelli yasasından faydalanan genç şarkıcı İdo Tatlıses, Tekirdağ'daki birliğine telim oldu. Dövmeleri ve sık sık değiştirdiği saç tasarımı ile konuşulan İdo Tatlıses'in sakalsız ve kısa saçlı halleri dikkat çekti. Tatlıses ve yakınları şarkıcının birliğine teslim olurken çektirdiği fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Şarkıcının son hali hayranları tarafından beğenildi.  

İdo Tatlıses asker oldu! Kışladan ilk fotoğraf... - Resim : 1

"NE TEZ BÜYÜDÜN DE ASKER OLDUN İDO’CAN"

İdo Tatlıses, birliğine teslim olmadan önce askerlerle de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafa İbrahim Tatlıses, "Ne tez büyüdün de asker oldun İdo’can! ALLAH sana da diğer Mehmetçikler gibi hayırlı tezkereler nasip etsin inşallah. Kışla, koğuş, içtima alanı… Bunları bize anlatırsın artık! Baba-oğul hırsızlığa gitmişler baba bir numaralı hırsızmış ‘haydi oğul bu akşam seninle hırsızlığa çıkalım demiş!’ Oğul; ‘niye ki baba’ demiş. ‘Oğul olur da, başıma bir şey gelirse yerimi kime bırakırım, sana bırakırım!" yorumunda bulundu.

İdo Tatlıses bedelli askerlik sosyal medya ibrahim tatlıses