İçimizden Biri Final 6. Bölüm İzle

İçimizden Biri Final 6. Bölüm İzle

Show TV'nin yeni dizisi İçimizden Biri'nin 6. bölümü yani finali 12 Ekim Salı günü 22:30'dayayınlandı. İçimizden Biri dizisinin 6. bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. İçimizden Biri final izle. 

İçimizden Biri dizisinin 6. bölümü Show TV ekranlarında 19 Ekim Salı günü yeni saati 21:45'te yayınlandı.

İÇİMİZDEN BİRİ 6. BÖLÜMDE NE OLDU?

Adam ve Havva resmi nikahı kıyar kıymaz soluğu Aladağlar çiftliğinde alır. Kendini ailesi tarafından ihanete uğramış hisseden Hünkâr bütün kızlarını ve damatlarını evden kovar. Bundan böyle herkes kendi başının çaresine bakacaktır. Aladağlar konağından kovulan Adam ve Havva çareyi Wilsonlarda arar. İkilinin resmi nikah kıydığını öğrenen Eva onları kovmakla da kalmayıp Adam’ın arabasına ve kartlarına el koyar. Yeni evli çift, yersiz yurtsuz ve beş parasız kalmışlardır. Cennetten kovulan Adam ve Havva çareyi kendi cennetlerini yaratmakta bulurlar. Böylece ailelerine de bir ders vermiş olacaklardır. Onları yokluklarıyla ıslah etmeye kararlıdırlar.

İÇİMİZDEN BİRİ 5. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Yıllarca hayalini kurduğu düğün bir anda dağılmış, gelinliği üstünde öylece kalakalmıştır. Adam’ı asla affetmeyecektir. Ama yas tutmaya da niyeti yoktur. Hayatına kaldığı yerden devam edecektir.
Adam’ın her zaman olduğu gibi pes etmeye niyeti yoktur. Kendini Havva’ya affettirmenin bir yolunu bulacaktır. Ama Havva bu kez o kadar kırılmıştır ki, eski naif, anlayışlı Havva’dan eser kalmamıştır. Çelik gibi iradesiyle Adam’ın karşısındadır. Affetmesine affetmeyecektir ama öyle bir şey öğrenir ki, kafası iyice karışır. Havva artık doğruyla yanlışı ayırt edebilecek durumda değildir. Adam’ın en sonunda öyle bir hamle yapacaktır ki, işler iyice arap saçına dönecektir.

 İÇİMİZDEN BİRİ DİZİSİNİN KONUSU

Bir Türk'le bir İrlandalı’nın; bir Müslümanla bir Hristiyan’ın birbirine aşık olması, onlara göre normal olsa da bunu Adam’ın papaz olan babasına, Havva’nın hacı olan babasına anlatmak hiç kolay olmayacaktır. Genç aşıklar, ailelerinin neler yapabileceğini gördüğünde ise yöntem değiştirmeye karar verirler. İzin almayacak, emrivaki yapacaklardır. Fakat bu plan, başta bunu kurgulayanlar olmak üzere herkes için sürpriz bir finalle sonuçlanacaktır. Havva ile Adam, artık kendilerinin bile tahmin edemedikleri bir yola girmişlerdir. Neyi kazanıp neyi kaybedecekleri konusunda ise hiçbir fikirleri yoktur.

DİZİ EKİBİ

Yapımcılığını Süreç Film'in, genel hikâye, senaryo ve yönetmenliğini ise Ersoy Güler'in üstlendiği 'İçimizden Biri'nin başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek yer alıyor. Onlara Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

İÇİMİZDEN BİRİ 6. BÖLÜM İZLE

Show TV'de 19 Ekim günü yayınlanan İçimizden Biri dizisinin 6. Bölümünü yani finalini tek parça full izleyebileceğiniz link. 

İçimizden Biri Final İzle İçimizden Biri 6. Bölüm Full İzle İçimizden Biri 6. Bölüm Show tv Full İzle İçimizden Biri yeni bölüm izle İçimizden Biri dizisi dizi haberleri show tv dizileri dizi izle show tv izle bedava dizi izle İçimizden Biri dizisi show tv İçimizden Biri son bölüm izle i