Icardi'nin kredi kartlarını bloke ettiği Wanda Nara çocukların okul masraflarını eski kocasına ödettirdi

Icardi'nin kredi kartlarını bloke ettiği Wanda Nara çocukların okul masraflarını eski kocasına ödettirdi

Wanda Nara, Mauro Icardi'den önceki eşi Maxi Lopez'le bir araya geldi. Çocukların okul parasını Maxi'in ödediğini söyleyerek kredi kartlarını bloke eden Icardi'ye mesaj gönderdi.

Wanda Nara ile Mauro Icardi bilmem kaçıncı kez ayrılırken bu kez durumun ciddi olduğu söyleniyor. Hatta karşılıklı restleşmeler var.

Wanda Nara'ın avukatı Ana Rosenfeld, Icardi'nin Wanda'ya ekonomik baskı yaptığını ve kredi kartlarını bloke ettiğini söyledi.

Tüm bu gelişmeler olurken Wanda Nara, eski kocası Maxi Lopez'le bir araya geldi. 3 çocuğunun babası olan Maxi Lopez, Wanda Nara'ya desteğini hiç esirgemedi. Zamanında Wanda, Maxi Lopez'i takım arkadaşı olan Mauro Icardi ile aldatmış ve çiftin evlilikleri sona ermişti.

Wanda Nara'nın Maxi Lopez'le bir araya gelmesi ve fotoğraflarını paylaşması, kimilerine göre Icardi'yi provoke etmek için yapıldı.

Icardi'nin kredi kartlarını bloke ettiği Wanda Nara, sosyal medyadan Maxi Lopez'e çocukların okul malzemelerini satın aldığı için teşekkür etti. Bu da Icardi'ye bir mesaj olarak algılandı.