İbrahim Tilaver kimdir, kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

İbrahim Tilaver kimdir, kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Sosyal medya fenomeni İbrahim Tilaver, dünyaca ünlü yıldız Justin Bieber'le mesajlaşmasının ardından merak konusu oldu. Şarkıcıyla Instagram üzerinden konuşan Tilaver, Justin Bieber hayranlarını şaşırttı. Peki genç YouTuber İbrahim Tilaver kimdir?

Justin Bieber'in mesaj attığı İbrahim Tilaver, Reynmen lakabıyla tanınan Yusuf Aktaş ile birlikte o anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Dünyaca ünlü şarkıcıyla Instagram'dan konuşan İbrahim Tilaver, sosyal medyada günün en çok konuşulan isimleri arasına girdi. 

İbrahim Tilaver kimdir, kaç yaşında? Ne iş yapıyor? - Resim : 1

Justin Bieber, Reynmen'in yakın arkadaşı İbrahim Tilaver'in kendisine sürekli güzel kız profileri yollaması üzerine şu cevabı verdi:

"Bana neden bunları gönderiyorsun merak ettim, ben evliyim bilmiyo musun?"

İbrahim Tilaver kimdir, kaç yaşında? Ne iş yapıyor? - Resim : 3

İBRAHİM TİLAVER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? NE İŞ YAPIYOR?

1998 doğumlu, aslen Ağrı Doğu Beyazıtlı olan İbrahim Tilaver, liseyi İstanbul’da, Sultanahmet Endüstri Meslek Lisesin’de Bilişim Teknolojileri bölümünde bitirmiştir. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü kazanmıştır ancak maddi sıkıntılardan dolayı okuyamamıştır.

İbrahim Tilaver kimdir, kaç yaşında? Ne iş yapıyor? - Resim : 4

16 yaşında e-ticaret’e başlayan İbrahim Tilaver, hala bu işle ilgilenmektedir. 19 yaşına geldiğinde ise tanınmış ve daha sonradan arkadaş olduğu sosyal medya fenomenlerinin ısrarları ile birlikte dijital medyaya başlamış ve mizah içerikli videolar üretmeye başlamıştır. YouTube gibi birçok sosyal medya mecrasında hala içerikler üreten Tilaver, e-ticaret’e devam etmektedir.

Kaynak: Haber Global TV

İbrahim Tilaver Justin Bieber Reynmen