İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Levent Dörter ile nişanlandı... İşte ilk kareler

Magazin Haberleri

İbrahim Tatlıses'in uzun süredir Levent Dörter ile aşk yaşayan kızı Dilan Çıtak, geçtiğimiz akşam düzenlenen törenle nişanlandı. Dilan Çıtak ve Levent Dörter çiftinin nişan yüzüklerini İbrahim Tatlıses taktı.

İbo Show programı ile izleyici karşısına çıkan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, uzun zamandır aşk yaşadığı müzisyen sevgilisi Levent Dörter ile evlilik için ilk adımı attı.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Levent Dörter ile nişanlandı... İşte ilk kareler - Resim : 1

Geçtiğimiz akşam aile arasında düzenlenen törenle Dilan Çıtak ile Levent Dörter nişanlandı. Çiftin yüzüklerini Çıtak'ın babası İbrahim Tatlıses taktı.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Levent Dörter ile nişanlandı... İşte ilk kareler - Resim : 2

Pastayı kestikten sonra pistte dans eden çiftten Çıtak'ın başına talihsiz bir olay geldi. Çıtak, "Gözüm gibi baktığım elbisemdi ama tek kızamayacağım şey köpekti. Köpek benim en hassas noktam. Tuvaletini yaptı. Şimdi ben buna nasıl kızayım?" dedi.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Levent Dörter ile nişanlandı... İşte ilk kareler - Resim : 3

Törenden sonra gazeteciler ile sohbet eden Dilan Çıtak, "Düğün gibi nişan oldu. Çok fazla hayal kurduk, pandemi girdi araya. Bütün sevdiklerimiz yanımızda olsun, babamla barışalım... Annem, anneannem ve benim Cem babam eksik ama inşallah Eylül ayında hep beraber olacağız” şeklinde konuştu.

Levent Dörter de "İbrahim Tatlıses'ten kız istemenin zorlukları vardı ama beni evladı gibi sevdi. O zorlukları aştım" dedi.

İbrahim Tatlıses de "Her baba ne sorulursa sorulsun böyle bir günde 'Mutluyum' der. Çok mutluyum, Levent de çok düzgün ve terbiyeli bir çocuk. Ben de bir baba olarak elimden ne geliyorsa yapacağım tabii ki. Düğünde görüşürüz..." sözleri ile duygularını dile getirdi.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Levent Dörter ile nişanlandı... İşte ilk kareler - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Dilan Çıtak Tatlıses ibrahim tatlıses Levent Dörter magazin haberleri