İbrahim Büyükak: Sanat için soyunduk

İbrahim Büyükak: Sanat için soyunduk

Geçtiğimiz yıl vizyona giren 'Bayi Toplantısı' filminin Netflix'te yoğun ilgiyle karşılanmasından sonra İbrahim Büyükak sosyal medya hesabından teşekkür etti.

Senaryosunu kendisinin yazdığı ve yapımcılığını BKM'nin üstelendiği Bayi Toplantısı filmi pandemi nedeniyle vizyondan erken kalmıştı. Beyazperdede hedeflediği izleyici kitlesine ulaşamayan Bayi Toplantısı, Netflix’te yayınlandı. Bayi Toplantısı, dijital dizi ve film platformunun abonelerinin izleme verileri dikkate alınarak yapılan araştırmada Türkiye'de popüler yapımlar arasında ilk 10'a girmeyi başardı. 

“SANAT İÇİN SOYUNDUK”

Filmin elde ettiği başarıdan sonra İbrahim Büyükak, sosyal medya hesabından bir teşekkür paylaşımı yaptı. Bayi Toplantısı filminden eğlenceli sahneleri paylaşan İbrahim Büyükak; “Sanat için soyunduk. Ayrıca filme Netflix'te gösterdiğiniz ilgi ve tüm yorumlar için teşekkür ederim” notunu düştü.

İbrahim Büyükak: Sanat için soyunduk - Resim : 1

İbrahim Büyükak'ın paylaşımına filminde rol alan ünlü oyuncu Onur Buldu'nun cevabı gecikmedi. Su kaydırağındaki fotoğrafı için Onur Buldu; “Ben sola çekmişim akşama baktırayım” ifadelerini kullandı.

Bayi Toplantısı İbrahim Büyükak Netflix