İbo Show'da Mahmut Tuncer açıkladı! İbrahim Tatlıses 30 bin dolarlık yüzüğü denize attı

İbo Show'da Mahmut Tuncer açıkladı! İbrahim Tatlıses 30 bin dolarlık yüzüğü denize attı

İbo Show'un final bölümünde Mehmet Ali Erbil, Gülben Ergen, Mahmut Tuncer ve Özgür Alter ile kahkaha, hüzün ve nostalji beraber yaşandı. Mahmut Tuncer'in İbrahim Tatlıses ile ilgili anlattığı anı ise herkesi şoke etti.

İbo Show'un final bölümüne Mehmet Ali Erbil, Mahmut Tuncer, Gülben Ergen, Aydemir Akbaş ve Özgür Alter konuk oldu.

İbrahim Tatlıses ile küs olan Mahmut Tuncer'in programa gelmesi herkesi şaşırttı. Tuncer programda Tatlıses ile ilgili ilginç bir olayı anlattı.

Tuncer, Tatlıses'in tavlada sinirlenince kendisine Rıza Sarraf'ın hediye ettiği 30 bin dolarlık hediye yüzüğü denize attığını söyledi. Tatlıses bu olayı doğrularken Gülben Ergen ise bu bilgi karşısında şoke oldu.

Tatlıses daha önce Sarraf hakkında "Reza’yı çok severim, hem de evladım gibi. Bana çok güzellikleri, iyilikleri var. Benim ona yok mu? Var. Benim ona ağabeyliğim, babalığım var" demişti.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

İbo Show’un eski bölümlerine de yer verilen programda, Osman Yağmurdereli’nin görüntüleri herkesi gözyaşlarına boğdu. Yıllar önce İbo Show’a konuk olan Osman Yağmurdereli ile görüntülerin ekrana gelmesiyle stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı.

İbo Show'da Mahmut Tuncer açıkladı! İbrahim Tatlıses 30 bin dolarlık yüzüğü denize attı - Resim : 2

YILLAR SONRA YENİDEN EKRANDA

Yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, uzun bir aranın ardından ilk kez İbo Show’a konuk oldu. Esprileriyle programa renk katan sevilen şovmen, yakında ekranlara döneceğinin müjdesini verdi. Mehmet Ali Erbil, yaptığı esprilerle herkesi kahkahaya boğdu.

İbo Show'da Mahmut Tuncer açıkladı! İbrahim Tatlıses 30 bin dolarlık yüzüğü denize attı - Resim : 3

YEDİNCİ KEZ BARIŞTILAR

Bir süredir küs olan Mahmut Tuncer ile İbrahim Tatlıses, İbo Show’da bir araya gelerek küslüklerine son verdi.  Zaman zaman küsüp barışan eski dostlar, yedinci kez barışarak bir rekora imza attı. Geçmiş günlerden bahseden Mahmut Tuncer ve İbrahim Tatlıses’in komik anıları herkesi güldürdü. Öte yandan ‘Jandarma’ isimli sevilen şarkısını seslendiren Mahmut Tuncer, büyük alkış aldı.

İbo Show'da Mahmut Tuncer açıkladı! İbrahim Tatlıses 30 bin dolarlık yüzüğü denize attı - Resim : 4

GÜLBEN ERGEN NEŞESİYLE İBO SHOW’U ŞENLENDİRDİ

Birbirinden değerli isimlerin ağırlandığı İbo Show’un konukları arasında Gülben Ergen’de vardı. Ergen, neşesi ve keyifli sohbetiyle keyifli anlar yaşatırken, seslendirdiği şarkılarla da keyifli anlar yaşattı.

İbo Show'da Mahmut Tuncer açıkladı! İbrahim Tatlıses 30 bin dolarlık yüzüğü denize attı - Resim : 5

KİTABINI YAZMAKTAN VAZGEÇTİ

İbo Show’un sürpriz konuğu ise Aydemir Akbaş oldu. Bir anda stüdyoya giren Akbaş, tatlı bir şaşkınlık yarattı. Acele hareket ettiği için takma dişlerini evde unuttuğu söyleyen ünlü oyuncu herkesi kahkahaya boğdu. Aydemir Akbaş, Tatlıses ile olan anılarını anlatacağı kitabıyla ilgili de sürpriz açıklamalarda bulundu. Kitabı yazmaktan vazgeçtiğini söyleyen Akbaş, bu kararı alma sebebini de ilk kez açıkladı. İbrahim Tatlıses yüzünden kitabı yazmakla bitiremediğini söyleyen Aydemir Akbaş, esprili bir dille iyi bir şeyin çok az olduğunu söyleyerek herkesi kahkahaya boğdu.

İbo Show Mahmut Tuncer ibrahim tatlıses Mehmet Ali Erbil gülben ergen