İbo Show'a rakip geliyor! Ünlü yapımcı haberi böyle duyurdu

İbo Show'a rakip geliyor! Ünlü yapımcı haberi böyle duyurdu

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'yi bir araya getiren Şarkılar Bizi Söyler programı Kanal D'de başlıyor. İbo Show'a rakip olarak gösterilen programın ilk bölümü yarın ekrana gelecek.

Türk müziğinin başarılı isimleri Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi aynı projede buluşturan Şarkılar Bizi Söyler programı, dokuz yıl aradan sonra Star TV’de ekrana gelen İbo Show’a rakip oluyor. 

İbo Show'a rakip geliyor! Ünlü yapımcı haberi böyle duyurdu - Resim : 1

Sibel Can ve Hakan Altun’un kendine has yorumuyla hayat bulacağı Şarkılar Bizi Söyler 25 Ocak Şubat Perşembe tarihinde Kanal D ekranlarında yayına girecek.

"GEÇMİŞİMİZE VE KÖKÜMÜZE DOĞRU YOLCULUĞA ÇIKIYORUZ"

Poll Production imzasıyla Kanal D'de izleyici kitlesine keyifli dakikalar yaşatacak Şarkılar Bizi Söyler programının ünlü yapımcısı Polat Yağcı duygularını şu sözler eşliğinde paylaştı: 

“Yeni bir yolculuğa çıkıyoruz… Geçmişimize, kökümüze, anılarımıza, çocukluğumuza, sevdamıza, hüznümüze, acılarımıza… Tabii ki heyecanlıyız.”

İbo Show'a rakip olarak gelecek şarkılar Bizi Söyler programının yayıncı kuruluş tarafından paylaşılan tanıtım fragmanı kısa bir zaman içerisinde yoğun ilgi gördü. Tanıtım fragmanı Yeşilçam dünyasının en fazla sevilen ve akıllardan silinmeyen filmi Selvi Boylum Al Yazmalım'a benzetildi.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER FRAGMAN

Kaynak: Haber Global TV

İbo Show haberleri İbrahim Tatlıses haberleri ibrahim tatlıses Sibel Can Hakan Altun magazin haberleri Hüsnü Şenlendirici Star TV programları Kanal D programları