Hüner Coşkuner'in Instagram takipçisi neden arttı? Hüner Coşkuner neden vefat etti?

2021'de hayatını kaybeden ünlüler
Hüner Coşkuner'in Instagram takipçisi neden arttı? Hüner Coşkuner neden vefat etti?

Türk sanat müziğinin güçlü seslerinden Hüner Coşkuner 58 yaşında vefat etti. Ani ölümüyle sevenlerini yıkan Hüner Coşkuner'in takipçi sayısının arttığı görüldü. Peki Hüner Coşkuner neden vefat etti? Hüner Coşkuner'in Instagram takipçisi neden arttı?

Türk sanat müziğinin usta isimlerinden Hüner Coşkuner tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma alındı. Durumu ağırlaşan Coşkuner'den kısa süre sonra kötü haber geldi. Sevilen sanatçı Hüner Coşkuner, dün akşam hayata veda etti. Peki Hüner Coşkuner neden vefat etti? 

HÜNER COŞKUNER NEDEN VEFAT ETTİ?

Hüner Coşkuner, bir süredir kemik iliği kanseriyle mücadele ediyordu. 58 yaşındaki sanatçı durumu ağırlaşınca tedavi görüdüğü hastanede yoğun bakıma alındı. Coşkuner, dün akşam tüm müdahalelere rağmen nefes darlığı nedeniyle hayatını kaybetti. 

Hüner Coşkuner'in Instagram takipçisi neden arttı? Hüner Coşkuner neden vefat etti? - Resim : 1

HÜNER COŞKUNER'İN YAKALANDIĞI KEMİK İLİĞİ KANSERİ NEDİR, TEDAVİSİ VAR MI?

Hüner Coşkuner'in yakalandığı kemik iliği kanserine yol açan ‘multiple myeloma’ hücreleri bağışıklık sisteminde görevli beyaz kürelerin bir türü olan, plazma hücrelerinin kontrolsüz büyümesiyle ortaya çıkıyor. Hastalık daha çok 60 yaşın üzerindekilerde görülüyor. 

Kemik iliği kanseri, kemoterapi, kök hücre nakli ve diğer yeni yöntemlerle zaman zaman kontrol altında tutulabiliyor. Kemik iliği kanseri tanısı ile gelen hastalarda tedavi, onkoloji doktoru tarafından hastanın özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. 

Kemik iliği kanserinin tedavi ile belirtilerini hafifletmek, hastalığın komplikasyonlarını kontrol altına almak, hastanın durumunu stabilize etmek ve multipl miyelomun ilerlemesini yavaşlatmak mümkündür. Herhangi bir belirti göstermeyen hastalarda tedaviye ihtiyaç olmayabilir. Fakat hastanın düzenli aralıklarla periyodik kan ve idrar testleri yapılarak takip edilmesi gerekir. Belirli veya bulgular varsa ya da takipler sırasında hastalıkta ilerleme tespit edilirse tedaviye başlanır.

HÜNER COŞKUNER'İN INSTAGRAM TAKİPÇİLERİ NEDEN ARTTI?

Dün akşam hayata veda eden usta sanatçı Hüner Coşkuner'in Instagram'daki takipçi sayısının arttığı görüldü. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve Instagram'da bin 600 gönderisi bulunan Coşkuner'in vefatının ardından takipçisi sayısı 40 bin'den 46 bine yükseldi.

Hüner Coşkuner'in Instagram takipçisi neden arttı? Hüner Coşkuner neden vefat etti? - Resim : 2

Coşkuner'in vefatının ardından sosyal medya kullanıcıları sanatçının hesabını takibe aldı. 

Kaynak: Haber Global TV

Hüner Coşkuner sosyal medya instagram magazin haberleri kemik iliği kanseri