Hülya Koçyiğit hakkında doğru olarak bilinen yanlışı düzeltti

AA
Magazin Haberleri Yeşilçam
Hülya Koçyiğit hakkında doğru olarak bilinen yanlışı düzeltti

Yeşilçam yıldızı Hülya Koçyiğit, 'Kültür Yolu Festivali'nde Urfalılarla bir araya geldi. Koçyiğit, etkinlikte kendisiyle ilgili internette yazan yanlış bilgiyi açıkladı.

Hülya Koçyiğit, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Sinema Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ‘Kültür Yolu Festivali’nde Urfalılarla buluştu.

Türk sinemasının halkla bütünleştiğine işaret eden Hülya Koçyiğit, insanların sevgisini hak edebilmek için çok çalıştığını anlattı.

"İYİ Kİ BENİ DAVET ETTİNİZ"

Sevginin sanatçılar için önemli bir değer olduğunu vurgulayan Hülya Koçyiğit, şu ifadelere yer verdi: Hayat, birbirimizi anladıkça, bir arada oldukça, birbirimize sevgimizi gösterebildikçe güzelleşiyor. Hepiniz hoş geldiniz, çok mutluyum. İyi ki beni davet ettiniz. Tabii ki Şanlıurfa'ya ilk gelişim değil. Defalarca bu kenti ziyaret ettim. En son geldiğimde de Göbeklitepe'yi ziyaret etmek nasip olmuştu ama tekrar geleceğim. Bu sefer de Karahantepe için geleceğim, orayı da çok merak ediyorum. Fırsat buldukça zaten geliyorum. Gerçekten Şanlıurfa çok bereketli bir şehir çok severek geldiğim bir şehrimiz, iyi ki buradayım.

Koçyiğit, etkinlikte kendisiyle ilgili internette yazan yanlış bir bilgiyi de açıkladı.

Hülya Koçyiğit hakkında doğru olarak bilinen yanlışı düzeltti - Resim : 1

"YARIŞMAYI AJDA PEKKAN KAZANDI"

Metin Erksan’ın ricasıyla Ses Dergisi yarışmasına katıldığını söyleyen Hülya Koçyiğit; "İnternette yarışmayı kazandığım yazıyor ama bu yanlış. Yarışmayı Ajda Pekkan kazandı" dedi.

Hülya Koçyiğit hakkında doğru olarak bilinen yanlışı düzeltti - Resim : 2

"REDDETMEK DURUMUNDA KALDIM"

Gençlik yıllarında Hollywood’tan teklif aldığını da açıklayan usta sanatçı, "Festivallere bazı insanları yolluyorlar yeni yetenekleri keşfetmek için, artist ajanı diyorlar onlara, 'Susuz Yaz’ı seyrettikten sonra benimle tanışmak istediler ve bana bir teklifte bulundular. 16 yaşındaydım, böyle bir maceraya girebilecek bir cesaretim yoktu. Reddetmek durumunda kaldım" ifadelerini kullandı.