Masumiyet ne zaman final yapacak?

Masumiyet ne zaman final yapacak?

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır'ın başrollerde yer aldığı Masumiyet dizisinin final tarihiyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Fox TV’nin büyük bir iddia ile ekranlara taşıdığı Masumiyet dizisinin ilk bölümü, Total’de 4, AB’de yaklaşık 5 reyting alarak haftanın en zorlu akşamlarından çarşamba akşamı önemli bir başarı elde etmişti.

Masumiyet ilk etapta 13 bölüm olarak planlandı.

Ramazan bayramı gelmeden dizinin sezon finali yaparak ekranlara veda edeceği iddia edilmişti.

Masumiyet dizisinin 5 ve üzeri reyting alması demek dizinin yeni sezonda da ekranlarda olmaya devam etmesi anlamına geliyor.

Şayet, planlandığı gibi 13 bölüm yayınlanırsa, Masumiyet dizisi 19 Mayıs’ta ya final yapacak veya sezon finalini açıklayacak.

Bunu da Masumiyet dizisinin reytingleri belirleyecek.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin hemen ardından ve Benin Adım Melek dizisinin de hemen önünde kendine yer bulunan Masumiyet dizisinde 19 yaşındaki Ela’nın yaşadığı aşk hayatını değiştiriyor. 

Masumiyet ne zaman final yapacak? - Resim : 1

MASUMİYET DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

Kaynak: Haber Global TV

Hülya Avşar Mehmet Aslantuğ Masumiyet dizisi Masumiyet dizisi haberleri dizi haberleri Masumiyet ne zaman final yapacak masumiyet ne zaman yayınlanıyor