Hülya Avşar'ın eski şoföründen şoke eden iddialar: Arkamdan hançer vurdular

Hülya Avşar'ın eski şoföründen şoke eden iddialar: Arkamdan hançer vurdular

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın 20 yıllık şoförü Nevzat Demirkıran'ı tazminat ödemeden işten çıkardığı iddia edildi. Nevzat Demirkıran, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Geçtiğimiz yıl işten çıkarılan Hülya Avşar'ın 20 yıllık şoförü Nevzat Demirkıran, Snob Magazin'e konuştu. Haklarını alabilmek için Hülya Avşar'ı mahkemeye verdiğini dile getiren Demirkıran, "Bu ayrılık kararı uygun bir dille bana söylenebilirdi. 'Pat' diye söylediler. Bir veda bile olmadı. Bugüne kadar kimsenin malına el uzatmadım, kimseye bir kötülüğüm olmadı. Alnım açık! O yüzden hakkımı helal etmiyorum. Arkamdan hançer vurdular. Bu nedenle kılıçları çektim. Eylül'de mahkememiz olacak" dedi.

Hülya Avşar'ın eski şoföründen şoke eden iddialar: Arkamdan hançer vurdular - Resim : 1

Mahkemenin kendisinin lehine bir karar vereceğine olan inancının tam olduğunu ifade eden Demirkıran, haklarını alabilmek istediğini ifade etti. Hülya Avşar'ın eski şoförü sözlerine şöyle devam etti:

"Hülya Avşar'ın 6-7 seneden beri işleri yoktu. Zehra Çilingiroğlu'da büyüyüp ehliyet aldıktan sonra bana iş kalmadı. Benim Hülya Avşar'a hiçbir kötülüğüm olmadı. Şu an emekliyim." 

Hülya Avşar'ın eski şoförüne ne yanıt vereceği merak konusu oldu. 

Hülya Avşar