Masumiyet dizisi neden bitti?

Fox ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisi dün akşam son bölümüyle seyircisiyle buluştu. Hale Ilgaz karakterini canlandıran Hülya Avşar Masumiyet'in neden final yaptığını canlı yayında açıkladı. Peki Masumiyet neden final yaptı? İşte detaylar...

Fox TV ekranlarında yayınlanan 24 Mayıs Pazartesi günü 13. final bölümüyle seyircisiyle buluşan Masumiyet dizisinde Hale Ilgaz karakterine can veren Hülya Avşar, Haber Global ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına konuk oldu.

MASUMİYET DİZİSİ NEDEN BİTTİ?

Hülya Avşar Masumiyet dizisinin neden bittiğini canlı yayında açıklayarak "Televizyonlarda dizi yapmak, zorlaştı. Yeni başlayan diziyi seyirci kaydediyor ve öyle izliyor. Bizimki de böyle bir şey oldu. Televizyoncu ile yapımcı arasında o iş farklı oluyor. Ben sağolsun Yapımcı Faruk'u ite kaka bugüne geldik. Ben bir yer falan basmadım o iddialar asılsız. Final sahnesi ile ilgili eleştiriler geldi. Ama genel anlamda iyi" dedi.

 

ÇOK TARTIŞILAN FİLTRE HİKAYESİ

Avşar sözlerine şöyle devam etti:

Filtre hikayesini bilmiyorum. Neden yaptı, sabaha kadar mesajlaştım ve sinirlerim bozuldu. Benim yaptırmam mümkün değil. Dizlerde böyle pr yapılmasını ben doğru bulmuyorum. Dizinin de böyle bir şeye ihtiyacı yoktu.

 

Kaynak: Haber Global TV

masumiyet Hülya Avşar