Hülya Açıkgöz'den Hadise açıklaması: Biz kardeşiz, aileyiz

Hülya Açıkgöz'den Hadise açıklaması: Biz kardeşiz, aileyiz

Hadise'nin Kaan Yıldırım ile ayrılığını duyurmasının ardından küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. Açıkgöz'ün, 'boynuz' paylaşımı 'ihanet' göndermesi olarak yorumlandı. Açıkgöz, çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı.

Yaklaşık sekiz aydır aşk yaşayan Hadise-Kaan Yıldırım çifti, sürpriz bir şekilde ilişkilerini noktaladı. Hadise'nin sosyal medya hesabından ayrılığı duyurumasının ardından uzun bir süredir küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz'den dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

Hülya Açıkgöz'den Hadise açıklaması: Biz kardeşiz, aileyiz - Resim : 1

Açıkgöz'ün 'Boynuz' paylaşımıyla, Kaan Yıldırım'ın ihanetine uğradığı iddia edilen kardeşine gönderme yaptığı öne sürüldü.

Hülya Açıkgöz, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 

"Rica ediyorum yaptığım paylaşımları Hadise veya ailemle bağdaştırmayın. Artık ailece bu durumdan çok rahatsız oluyoruz. Yaptığım ve ileride yapacak olduğum hiçbir paylaşımın Hadise veya ailemle ilgili olmadığını, olmayacağını bilmenizi isterim. Birkaç hafta önce de bir açıklama yapmak zorunda kalmıştım, şimdi yine tekrarlıyorum kendimi. Evet, basına da yansıyan zor günlerimiz oldu. Ancak biz kardeşiz, aileyiz. Aile olmak her zaman, ne olursa olsun çok değerli ve önemlidir. Anlayışınız ve hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim."

Hülya Açıkgöz'den Hadise açıklaması: Biz kardeşiz, aileyiz - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Hadise Kaan Yıldırım Hülya Açıkgöz