Hıncal Uluç'tan Hande Sarıoğlu'na eleştiri! "Dünyada hangi spikerin benzer eylemini gördünüz"

Hıncal Uluç'tan Hande Sarıoğlu'na eleştiri! "Dünyada hangi spikerin benzer eylemini gördünüz"

Hıncal Uluç, sosyal medya hesabından paylaştığı dans videosu nedeniyle işinden ayrılan spor spikeri Hande Sarıoğlu hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde, Instagram hesabından yayınladığı oryantal dans videosu nedeniyle Habertürk ile yollarını ayıran spor spikeri Hande Sarıoğlu’yla ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. 

"'KİME NE' SORUSU DOĞRU DEĞİL"

Uluç, görevinden istifa eden Hande Sarıoğlu hakkında, "Doğrudur, herkesin olduğu gibi, her kadının da istediği, eğlendiği halini videoya çekip, sosyal medyaya koyma hakkı vardır. Ama "Kime ne" sorusu pek doğru değildir. Hande haber spikeri... Siz hangi spikerin, benzeri bir eylemini sosyal medyaya koyduğunu duydunuz, dünyada? Haber, habercinin, yani sunucunun kimliği ile eş değerlidir. Haberin güvenirliği, sunucunun güvenirliği, haberin saygınlığı, sunucunun saygınlığı ile paralel gider…” ifadelerini kullandı. 

Hıncal Uluç'tan Hande Sarıoğlu'na eleştiri! "Dünyada hangi spikerin benzer eylemini gördünüz" - Resim : 1

Beğeni almak ve takipçi sayısını artırmak için özel hayatını kullanan bir haber sunucusuna güvenilemeyeceğine işaret eden Hıncal Uluç, "Haberci, içinize şüphe düşürdüğü an, artık o alanda kalamaz... Oryantal dans yapıp sosyal medyaya koyan bir kadının televizyonlarda yapacağı çok şey var… Mesela bir eğlence programı ya da güldüren bir talk şov sunuculuğu…” diye yazdı. 

TAKİPÇİ SAYISI ARTTI

Sosyal medyada paylaştığı video nedeniyle Habertürk ile yollarını ayıran spor spikeri Hande Sarıoğlu, dans videosunun tamamını sosyal medya hesabından yayınladı. 

Hande Sarıoğlu’nun Instagram’da 175 bin olan takipçi sayısı 286 bine yükseldi.

Hıncal Uluç'tan Hande Sarıoğlu'na eleştiri! "Dünyada hangi spikerin benzer eylemini gördünüz" - Resim : 2

Sarıoğlu yaşananlardan sonra Instagram profilinin açıklamalar bölümüne 'oryantal' ifadesini ekledi. 

Kaynak: Haber Global TV

Hıncal Uluç Hande Sarıoğlu Hande Sarıoğlu oryantal dansı magazin haberleri